Úgyérzem isten engem választott ki. Lehetséges ez?
Hiszem azt hogy a bolygón él a Jézus és egyetlen egyemberbe lakozik. Tehát itt él egyetlen egy emberbe a jézus. Azt érzem hogy az isten engem választott ki. Azt érzem ha én netán meghalnék akkor vége lenne a világnak, tehát felrobban az egész bolygó. Még nincsen itt az ideje hogy meghaljak, isten az én őragyalom aki velem van és ha életem forog kockán valami miatt életben maradok. Érzem hogy én a Jézus vagyok isten méltósága aki most is velem van. Miért érzek így ha én meghalnék akkor vége lenne a világnak? Én ateista vagyok. Valsmiazt súgja azért választott ki engem isten, mert nem hiszek benne. Amióta megkaptam ez a korona vírus vakcinát azóta érzem ezt. Tényleg nem vicc! Megmagarázhatalan dolgok történnek velem. Mindig egyke voltam, sehol nem találtam a helyem. 25 évesen az érzem én vagyok a leggyengébb ember. Egy baba erősebb nálam mint én. Engem a apró szél is fellők. Tudom hogy hülyének néztek, de látomásaim is voltak, átéltem azt hogy hogyan robban fel a világ. Hangokat hallottam, valami azt súgta hogy pl: A pólómon volt valami hajszál, és tényleg ott volt a hajszál
És egyfolytában súgta ez a hang hogy szedjen le mert ha ezt nem teljesítem akkor vége lesz a világnak, elpusztul minden és csak víz lesz mindenhol és az ég. Egésznap sütni fog a nap, és nem lesz eső. Csak a vizes puszta lesz mindenhol. Később egy új világ fog jönni, kezdődik minden előről és ugyanazok az emberek fognak megszületni köztük én is és ezt a Jézusi szerepet más fogja betölteni. Más emberbe fog bele bújni és ez újra és újra megismétlődik. Novozánszki Fanni eltűnéséről is éreztem valamit. Például azt hogy 4 ember egy hídról dobta bele a Dunában a holttestét drót kerítésbe tekerve. Nem viccelek!
Isten minden emberben benne lakozik. Nem ez van a bibliában?
Es vagy meghallod vagy meglátod magadban vagy nem.
Lehet, a biblia egy hazugság. Az isten a Jézusi szerepet egy 1 embernek ajándékozta azt pedig nekem mert én ateista vagyok és látta azt hogy nagyon nem hiszek benne. Jelet adott. Ezért kellett embereknek beoltstnoukmagát a korona vírus vakcinával ez egy olyan szer volt ami védelmet adott. Ha eljön az új világ, ezek az emberek újra megfognak születni, ugyan ott és ugyan olyanként. Akinek oltatta be magát az pedig nem fog megszületni
Higyjétek el ez a korona vakcina Istennel kapcsolatos volt. Ez a bibliában is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!