Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Úgyérzem isten engem választot...

Úgyérzem isten engem választott ki. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Hiszem azt hogy a bolygón él a Jézus és egyetlen egyemberbe lakozik. Tehát itt él egyetlen egy emberbe a jézus. Azt érzem hogy az isten engem választott ki. Azt érzem ha én netán meghalnék akkor vége lenne a világnak, tehát felrobban az egész bolygó. Még nincsen itt az ideje hogy meghaljak, isten az én őragyalom aki velem van és ha életem forog kockán valami miatt életben maradok. Érzem hogy én a Jézus vagyok isten méltósága aki most is velem van. Miért érzek így ha én meghalnék akkor vége lenne a világnak? Én ateista vagyok. Valsmiazt súgja azért választott ki engem isten, mert nem hiszek benne. Amióta megkaptam ez a korona vírus vakcinát azóta érzem ezt. Tényleg nem vicc! Megmagarázhatalan dolgok történnek velem. Mindig egyke voltam, sehol nem találtam a helyem. 25 évesen az érzem én vagyok a leggyengébb ember. Egy baba erősebb nálam mint én. Engem a apró szél is fellők. Tudom hogy hülyének néztek, de látomásaim is voltak, átéltem azt hogy hogyan robban fel a világ. Hangokat hallottam, valami azt súgta hogy pl: A pólómon volt valami hajszál, és tényleg ott volt a hajszál

És egyfolytában súgta ez a hang hogy szedjen le mert ha ezt nem teljesítem akkor vége lesz a világnak, elpusztul minden és csak víz lesz mindenhol és az ég. Egésznap sütni fog a nap, és nem lesz eső. Csak a vizes puszta lesz mindenhol. Később egy új világ fog jönni, kezdődik minden előről és ugyanazok az emberek fognak megszületni köztük én is és ezt a Jézusi szerepet más fogja betölteni. Más emberbe fog bele bújni és ez újra és újra megismétlődik. Novozánszki Fanni eltűnéséről is éreztem valamit. Például azt hogy 4 ember egy hídról dobta bele a Dunában a holttestét drót kerítésbe tekerve. Nem viccelek!

2023. jan. 25. 19:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
93%
Aki tényleg ilyeneket tud és ilyen szervek keresik az nem egy nyilvános portálra fogja kiírni, max ha nagyon meg akar halni. Hanem lapít valahol az isten háta mögött és mormolja az imákat amíg rá nem törik az ajtót. De legalább hosszú idő óta ez talán az első vállalható trollkodás az oldalon ami még némileg szórakoztat is.
2023. jan. 25. 20:09
 12/33 anonim ***** válasza:
95%

"nemzet bizottsági kockázattal jár"

Ne, félrenyeltem a kólámat... A L'art pour L'art-hoz tervezel csatlakozni, és most azért gyakorolsz itt?

2023. jan. 25. 20:52
 13/33 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: "Úgyérzem isten engem választott ki. Lehetséges ez?"

Mindenkinek feladata van itt a földön. Kinek ez kinek az. Sok esetben tudatában sem vagyunk ennek. A küldetés és a feladat bármi lehetséges, ami Isten munkáját és akaratát szolgálja!!! A pszichiátriai eseteket tegyük félre az egy másik "műfaj"!!!

2023. jan. 25. 20:57
 14/33 Darius- ***** válasza:
44%
Miért tolunk kérdezed ? Hiszen ott van Isten, aki tud mindent. Sajnos igy nem tudok hinni neked:))
2023. jan. 25. 22:26
 15/33 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem veszed le a hajszálat a pólódról, önzönvíz pusztítja el a világot?:D Ennyire fontos az a hajszál, hogy Isten megszegje a saját ígéretét miatta?:D
2023. jan. 25. 23:18
 16/33 A kérdező kommentje:
Igen
2023. jan. 26. 03:44
 17/33 anonim ***** válasza:

És te komolyan gondolod, hogy ennyire ofntos az a hajszál?

Mármint... most... racionálisan mérd fel milyen következménye lehet egy hajszálnak és mekkora a világ.

Tényleg úgy gondolod, hogy Isten képes elpusztítani a teremtett világot annak ellenére, hogy megígérte, hogy nem fogja még egyszer csak azért, mert egy hajzál van a pulcsidon?

Ha a válasz továbbra is igen, javaslom keress fel egy pszichológust, mert ezek nagyon ijesztő gondolatok. Hallottunk már hasonlókat olyan emberektől akik később gyilkosságokat magyaráztak ilyesmivel.

2023. jan. 26. 10:17
 18/33 A kérdező kommentje:
Több hajszál volt a pulcsimon és igen képes rá. Új világ rend. Elpusztul az egész világ, felrobban. Napsütés lesz nagyon nagyon forróság lesz és csak a víz lesz a föld helyet. Olyan lesz mint egy tenger az egész bolygó (világ vízbe borul) és csak a nap, víz, és az ég lesz. Ezek fontosak az emberiségnek most is. Hát nem értitek? Itt a világ végét az isten fogja intézni hamarosan. Köze van a korona vírus oltáshoz. Amit kaptunk az egy chip volt ami bent van a szervezetünkbe. Arra voltak kíváncsiak azok az emberek hogy ki lehet a Jézus. Mert rájöttek hogy a bolygón él egy ember aki a Jézus. És az én vagyok engem választott ki isten. Amit kaptam oltást abban egy chip volt és ezt a titkot hét lakat őrzi. Akinek elmondom az mind hülyének néz. Bizonyítékot nem tudok felmutatni mert ezt nem lehet. Az tudná aki ezt véghez vitte!!! Az pedig nem fogja ezt elmondani vagy nyilvánosságra hozni mert ez nemzet biztonsági kockázattal járna. Ha én meghalnék netán, akkor itt a világnak vége lenne. Amig élek addig létezni fog a világ!!! Nem hiába van isten mellettem, őaz őrangyalom!! Amint veszélyben van az életem, ott terem és megmenti az életem mert isten azt mondja még nem szűnhet meg a világ, még menni kell a bolygónak nincsen itt az ideje hogy megszűnjön! Ha én meghalok akkor lesz vége. Sokat fogok érezni, és az éhségbe fogok belehalni nem pedig betegségbe! Legyengül majd a szervezetem és akkor vége lesz a világnak. Én az éhségbe fogok meghalni, éhen halok. Rengeteg vizet fogok inni, ezzel fejezem ki isten tiszteletét feléje. Szóval jelenleg halhatatlan vagyok mert isten velem van! Éhezni fogok sokat, és ebben fogok meghalni. Akkor vége lesz a világnak! Gyorsan fognak mebnk a felhők mint egy idő utazás! 1000 évig semmi nem fog történni, csak a víz. Előbb utóbb kiszárad a nagyon nagy forróságban, sivatag alakul ki. Itt kibújik egy nővény a homokba és az lesz az isten. Átváltozik! Ez a nővény emberré fog alakulni, ő lesz az isten! Ő fogja újra a világot megújítani. Újra megfognak ugyanazok az emberek születni ugyan ott ahol vannak! És újra kezdődik minden előről! A Jézus szerepet innentől kezdve más fogja megkapni, én mér mégegyszer nem kapható meg! Negyed évszázad múlva valaki megfogja kapni! Isten kifogja választani azt az embert aki leggyengébb a világon! Jelenleg én vagyok a leggyengébb! Egy baba sokkal erősebb nálam! Azt is tudom hogy isten homoszexuális volt, ugyan gyereket tudott nemzeni, de meleg volt! Őt nem szegre akasztották, hanem öngyilkoss lett! Amit a biblia ír az mind kamu! Az isten ahogy a képeken látszik nemi úgy néz ki ahogy kinéz! Nem tudom ezt körbe írni! Jézus pedig cigány származású volt! Isten gyermeke volt!
2023. jan. 26. 11:08
 19/33 anonim ***** válasza:

Nekem oké.

Csak arra kérlek, hogy ne bánts másokat.

2023. jan. 26. 11:19
 20/33 A kérdező kommentje:
Amíg élek addig örüljetek! Ha én meghalok akkor az isten végett fog vetni a világnak! Mivel én meghalt. És én voltam akit kiválasztottak! Kell egy új kiválasztott anékül nem lehet világ!
2023. jan. 26. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!