Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted ki fog halni a...

Szerinted ki fog halni a kereszténység? Ha igen, mikor?

Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 11:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10. Csak azért adtam meg egy évszázadot, mert abba van még beleszólásunk. 2 évszázadot már nem valószínű, hogy megélünk:D
2023. jan. 23. 12:54
 12/20 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
41%

"Európa lassan szakít a globalizmussal és visszatér középkori önmagához. "

Nem tudom, nekem nem nagyon ezt tetszik látni a szemem...

" Feudalizmus lesz és monarchia,"

LOL, is miből lesz ez?

Alig van már királyi sarj.

"az iszlám ellen pedig kereszteslovagokkal fogunk védekezni."

Hogyan fog meg állitani egy őngyilkos merénylőt egy lovag?

Szerintem maradjunk a TEK-eseknél.

" A protestantizmus ki lesz vágva Amerikába és mindenki katolikus lesz."

Azt vágod ugye hogy mivel a katolikus egyház egy szervezet központi vezetéssel, igy a globalistákkal simán szövetkeznek? Eleve most is liberális a pápa...

2023. jan. 23. 12:56
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
Reméljük, hogy igen.
2023. jan. 23. 13:29
 14/20 anonim ***** válasza:
16%

Pedig bizony így van. Hamarosan beüt a szar és az emberek nagy része félelmükben meg nyomorban Istenhez fordulnak.

Ha ezt nézzük a kereszténység a fénykora hajnalán van. hamarosan elképesztő népszerű lesz ha az egyház lesz az egyetlen fogódzkodója a nyomorgónak.

2023. jan. 23. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:
42%
Mivel jelenleg a kereszténység folyamatosan növekszik, ezért egyhamar biztos nem fog kihalni. Semmi nem utal erre.
2023. jan. 23. 14:56
 16/20 anonim ***** válasza:
61%

"Ha ezt nézzük a kereszténység a fénykora hajnalán van. hamarosan elképesztő népszerű lesz ha az egyház lesz az egyetlen fogódzkodója a nyomorgónak"

Te vagy nem ismered az írásokat vagy figyelmen kívül hagyod. Igen, a nyomorúság küszöbén állunk, de nem az egyházba kell kapaszkodunk hanem a Teremtőbe.

"Mert mindaz aki segítségül hivja az Úr nevét megtartatik" vagy "hívj segítségűl engem a nyomorúság idején"...

Vallásos szervezetek nem fognak meg tartani csak is Isten ereje.

2023. jan. 23. 15:17
 17/20 KZitus ***** válasza:
93%

Szia

Azt kérdezed: Szerinted----"

Nekem az a nézetem, amit Krisztus mond a témában.

Mivel Krisztus a keresztény egyház feje(a Zsidók 5:1-10 versei szerint), és az égből terelgeti földi nyáját a Máté 24?45-47 alapján, ezért azt is elhiszem neki, hogy hamarosan a kersztényeit átvezeti a nagy nyomorúságon, avva a Királyságba, amelyben Isten őt nevezte ki királynak. Ezért a keresztényekre ez vár: „Akkor ezt mondja a király a jobb keze felől állóknak: Jertek, én Atyámnak áldottai, örököljétek ez országot (királyságot), a mely számotokra készíttetett a világ megalapítása óta” Máté 25:34

2023. jan. 23. 19:04
 18/20 KZitus ***** válasza:
83%
....bárcsak mindannyian ott lennénk....
2023. jan. 23. 19:05
 19/20 anonim válasza:
"Beüt a szar"Soha nem éltek ilyen jólétben az egyszerű emberek. Soha.Házban mindenkinek külön szoba,tengerparti nyaralás.
2023. jan. 23. 23:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Pont ezaz, magasról lehet nagyot zuhanni. Olyan dolgokat természetesnek vesznek az emberek ami egy cérnaszálon függ bármikor elszakadhat
2023. jan. 24. 07:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!