megsúgom h angyalok sincsenek.
ez csak mese. azért h az emberek kövessenek ilyen példákat h ne okozzanak a társadalomban problémákat.
démonok sincsenek. ez is csak mese azért h az emberek rájuk kenjék ha valami bűnt követtek el.
#10#: "ez mese habbal, cseresznyével a tetején...
Ádám és Éva pont azért teremtődött kétféle nemként, hogy igenis tudjanak szaporodni.
te elég betegesnek gondolod az intim kapcsolatokat."
Én úgy látom ezt magadra vonatkoztattad és magadból indultál ki. Tehát magadra értetted és vonatkoztattad a beteges gondolkodást!!!!
Vajon mennyi idő telt el Ádám és Éva megteremtése között? Vajon mennyi idő telt el Éva megteremtésétől a bűnbeesésig. Nos ezeken kellene egy kicsit elgondolkodnod.
Aztán azt írod: "amúgy Jézuskának 2 felesége is volt és 7 gyereke lett."
No ez aztán a tuti biztos a tökéletes igazság és józan, bölcs következetes megállapítás! Szerintem ez a beteges!!!!
#11#: "megsúgom h angyalok sincsenek.
ez csak mese. azért h az emberek kövessenek ilyen példákat h ne okozzanak a társadalomban problémákat.
démonok sincsenek. ez is csak mese azért h az emberek rájuk kenjék ha valami bűnt követtek el."
Nem is értem miért írogatsz ide, ha szerinted nincs is Isten, nincsenek Angyalok és Démonok, nincs Mennyország és Pokol. Tényleg nem értelek. Ha nincs hited az öröklétben és a magasabb dimenziós világ létezésében, akkor miért irogatsz ide?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!