1-es.
Milyen feltevések?
Ez a kérdés már annyira lerágott csont és újrafutott végtelen körök összesége, hogy az már fárasztó. Ez most komoly ez a kérdés??? Az oldal tele van ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel, tömény válaszokkal. Át kellene nézni és olvasni őket kedves kérdező!!!!
A kérdésed egyébként egyértelmű és magától értetődik. Jézusban nem volt bűn, még a paráznaság gondolata sem. Ő a testben megjelent ISten. Isten megjelent köztönk testben Jézus személyében. Isten kinyilatkoztatta magát Jézus személyében a Szent Szellem által, mivel Jézus az Isten Szent Szelleme által fogant meg és nem férfiúi gerjedelem által szeretkezés útján.
Jézusnak nem volt szerlme és szeretője, nem volt felesége M.M. és még csak homoszexuális, meleg sem volt. Ilyenekkel tele van a Weboldal, nézz utána olvass és tájékozódj!!!
Szűz Mária volt az anyja. Máriának ott volt a párja, férje János.
Tehát Mária nem szülhette meg Jézust szüzen. Ez csak mese. Mesék nem léteznek a valós vilagban.
sok doku filmet láttam h vannak bizonyítékok h Jézusnak több felesége és gyereke volt.
Ez a téma vagy kérdés már nagyon-nagyon lerágott csont!!! Végtelen kőrök futása. Azt ajánlom, mielőtt felraktad volna a kérdésedet utána kellett volna nézned az ezzel kapcsolatos témákkal és kérdésekkel. A válaszolók max ismétlik önmagukat. Én nem akartam ismételni önmagam ezért írtam most ezt.
Jézusban Isten lakott testileg. Jézusban lakott az Istenségnek egész teljessége. Nem férfiú gerjedelem által fogant, hanem a Szent Szellem által, így nem is volt benne bűn vagy bűnös vágy, sem paráznaság sem családalapítás gondolata. Ő már 12 évesen tisztában volt saját személyével és élete céljával értelmével, küldetésével, azaz neki az Atya dolgaiban kell foglalatoskodnia!!
Az angyali világban nem házasodnak, nem mennek férjhez stb. nincs párosodás vagy nemi közösülés. Amíg Ádám és Éva meztelenül éltek bűntelenül a paradicsomban, nem volt bűnös gondolatuk, nem volt szégyenérzetük, nem voltak szexuális vágyaik, nem gerjedtek a másik nem intim testrészeire és szemérmére stb.
Jézus tökéletes volt nem volt nemi szexuális vágya sem nők iránt sem férfiak iránt. Akkor ez így most elág konkrét???!!!!
ez mese habbal, cseresznyével a tetején...
Ádám és Éva pont azért teremtődött kétféle nemként, hogy igenis tudjanak szaporodni.
te elég betegesnek gondolod az intim kapcsolatokat.
én aszexuális vagyok és mégsem élek mesében és főleg nem erőltetem másokra ezeket.
jesszusom s még én vagyok a szecuális fóbiás mindenki és magam szerint is. felülmúltál.
amúgy Jézuskának 2 felesége is volt és 7 gyereke lett.
de ugye mindent el kell tusolni h mások mese világban élhessenek.
több külföldi és még magyar tudós, kutató is megállapította ezt.
Attól még szentnek tekintheted Jézust. De ő maga is többször kijelentette és utalt rá h nem tökéletes.pl.
Az vesse rá az első követ aki nem cselekedett bűnt.
akkor ő lett volna az első aki követ dob arra a bűnös zsidóra. nemntudom már a nevét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!