Tömegtől való félelemmel hogy tudtok templomba járni? Lehet kérni olyan misét amikor csak én vagyok bent és néhány ember?
Figyelt kérdés
2023. jan. 7. 21:45
1/22 anonim válasza:
Kérni bármit lehet.
Sokszor nem is árt, mert talán össze jön. De sok esélyt nem láttok rá. Azonban talán a pap tudna mondani valami másfajta megoldást.
3/22 anonim válasza:
A legtöbb misén amúgy is csak fél ház van.
Lehet kérni egy 10*10-es helyet.
4/22 A kérdező kommentje:
Huh az nem valami jó.
Van egyéges árlista mi mennyibe kerül, vagy templomonként változó??
2023. jan. 7. 22:00
5/22 anonim válasza:
Gondolom trollkérdés, de misét nem lehet venni, hanem mise szándékot lehet felíratni, amiért stóladíjat kell fizetni (bár ha valakinek olyan anyagi helyzete, ettől eltekintenek). A pap nem fog kimondottan egy személynek misézni, mert a mise lényege a közösség, nem csak Krisztussal, de az emberekkel is. Ha valakinek mégis ilyen leküzdhetetlen fóbiája van, akkor kérheti, hogy sekrestyében hallgassa végig.
6/22 anonim válasza:
Egy misén, nem szoktak olyan sokan lenni, az utolsó sorban közel az ajtóhoz nyugodtan ellehetsz. Esetleg valami vidéki templomba még kevesebben lehetnek, ha mondjuk felülsz a déli buszra, misére biztosan oda érsz.
7/22 anonim válasza:
én iszonyodom az emberektől, ezért online nézem a miséket, tudom, úgy nem pont olyan, de mégis ott vagyok jelen
10/22 anonim válasza:
9 kinevetnek megjegyzéseket tesznek és bámulnak rosszabb esetben beszólogatnak, jó nem feltétlen a nyolcvan éves nénikék de a fiatalok igen, és emberfóbiám lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!