Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn, nem előrevezető leütni...

Bűn, nem előrevezető leütni néhány szúnyogot önvédelemből? Bűn szúnyogölőt működtetni?

Figyelt kérdés

Nyár van, meleg van, jöttek hát a szúnyogok is. A szomszédom meg vett egy hatalmas esővíztárolót, amibe meg belepetéznek a szúnyogok, és nem vesz olyat, ami távol tartja a szúnyogokat, pedig kértük. Rendszeresen rengetegen vannak, én meg allergiás vagyok a csípésükre.

Van egy lámpám, ami olyan fényt áraszt, ami vonzza őket, és körülötte egy árammal teli drót van, aminek ha nekirepülnek, akkor azonnal megöli őket, fájdalommentesen, mindenféle szenvedés nélkül. Van egy másik ilyenem is, ami ventilátor és leüti őket.

Bűn, vétek, ha ezeket használom, és néha leütök egyet, kettőt?

2022. jún. 25. 23:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem bűn. A Biblia is egyértelműen különbséget tesz kártevő és hasznos állat között, amikor arról beszél Isten, hogy "Megszaporítom ellened az erdő-mező vadját".
2022. jún. 25. 23:55
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Nem. Mivel ezek csak állatok.
2022. jún. 26. 00:04
 3/14 A kérdező kommentje:

Az állatoknak ugyanolyan lelkük van, ugyanúgy érző lények, ugyanolyan teremtmények, mint az emberek.

#1.

Egyébként a teremtésnél Isten minden állatot szelídnek teremtett.

2022. jún. 26. 00:07
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Bűn nem hagyni, hogy valaki szó szerint a húsodon-véreden élősködjön...? Remélem, unatkozó troll vagy.
2022. jún. 26. 00:12
 5/14 A kérdező kommentje:

#4.

Ebbe te nem halsz bele, max. idegesít, viszont neki ez a táplálék.

2022. jún. 26. 02:16
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Bűnnek érzed?

Mindenkinek a saját lelkiismerete szerint kell megítélnie, hogy mi bűn és mi nem.

2022. jún. 26. 03:21
 7/14 anonim ***** válasza:
39%

De istennek objektív parancsolatai vann, ez nem úgy megy hogy te hogyan érzed éppen.

2022. jún. 26. 03:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Jézust 😉 Én a legyeket is lecsapom, ha a lakásban röppályáznak....van, hogy élve el tudom kapni őket, akkor megmenekülnek.
2022. jún. 26. 07:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt a szúnyogot több kis szúnyog is várja haza a forró piros véreddel...
2022. jún. 26. 07:47
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Már Jézus is megmondta: ha megcsípi az egyik karodat, tartsd oda a másikat is.
2022. jún. 26. 13:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!