Miért jó imádni Istent?
A kérdésre válaszolok, nem plusz térít!
Képzeld csak el, milyen csodálatos lenne, ha örökké boldogan és egészségesen élhetnénk! Több időt tölthetnénk a szeretteinkkel, bejárhatnánk a világot, megtanulhatnánk új dolgokat, növelhetnénk a tudásunkat, és belemélyedhetnénk abba, ami érdekel minket, ami közel áll a szívünkhöz.
Miért vágyunk arra, hogy örökké éljünk? A Szentírás feltárja, hogy Isten ezzel a vággyal teremtett meg minket (Prédikátor 3:11). Azt is megtudjuk belőle, hogy „Isten szeretet” (1János 4:8). Vajon észszerű lenne, hogy egy szerető Isten az örök élet vágyával alkot meg bennünket, de nem teszi lehetővé, hogy ez meg is valósuljon?
Hű, tényleg csodálatos lenne.
Ha létezne ilyen.
Érdekes: ez a mondat véletlenül nem térítés? Mint az összes többi mondatod is?
Ha létezik ez az isten, akkor hatalmas szégyen neki, hogy ezt közel 14 milliárd év alatt SEM oldotta meg, és még ma sem létezik, amiről írsz. Ráadásul ha valaha is lesz, akkor ezt az ember fogja megoldani.
Eleve ember csak kb. százezer éve létezik, előtte mit csinált? A Földön a teremtés után KETTŐ milliárd évig csak egysejtűek léteztek, ez mire volt jó?
Ezeket nem nekünk kell tudni, de értem az ember mindent tudni akar és megmagyarázni...
A másik, meg nem neki kell megoldani, az embereknek kellene tudni igy élni.
ui: nem a 12 vagyok, és szerintem nem téritett , a gondolatait irta.
"a gondolatait irta"
Szó szerint idézve a Bibliából.
Elég sarkos gondolatai vannak, és mit ad isten: pont ezzel szoktak téríteni, akiknek nincs saját gondolatuk.
Akkor miért is mondtad, hogy a gondolatait írta?
Másrészt itt a hirdetés tilos.
De itt a kérdés nem az volt, hogy mit ír a Biblia. A saját gondolatai kellettek volna.
Ha olyan nincs, akkor pedig maradjon csöndben.
Egyébként pont fordítva sült el a hirdetése, mert ha ennyire buta ember hirdeti ezt, akkor értelmes ember nem megy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!