Tényleg segít az imádkozás?
Szerintem segít. Lehet, hogy nem úgy segít, ahogy te gondolod, hogy adott úton menjen valami végbe, és adott dolog legyen az eredménye.
Mert ugye mondjuk, hogy "legyen meg a te akaratod"
Átvészelni viszont, akármi is van, akárhogy is történik, segít. Erősnek maradni.
Már a hit, nem feltétlenül az ima
(Utolsó voltam)
Szerintem segít, én úgy vettem észre hogy segít! és persze lehet mondani belemagyarázást de 2 opció van
ha nincs Isten akkor ima nem ér, ha van akkor meg sokat ér, tehát ha imádkozol néha fél percet vagy 1-2 percet akkor semmi esetben se veszthetsz semmit, ha nem imádkozol akkor maximum spórolsz 1 kis időt, ha meg van Isten akkor sok mindent eldobtál! így számok alapján megéri, az én személyes tapasztalatam alapján szintén megéri!
Kezdjük ott hogy eleve nehéz hinni Istenben, tekintve hogy mik történnek egyénileg az emberrel(bár ha te épp nagyon szerencsés vagy, akkor megértem hogy akár hiszel is benne), de ha megnézed a világot, akkor nem tudom ki olyan féleszű hogy higgyen a JÓistenben.
Velem már történtek olyan dolgok, amiért képtelen lennék hinni.
Na ezek után hogy segíthetne az hogy magadban beszélsz valakihez aki nem is létezik, nem figyel rád és megengedte hogy már ennyi xar történjen veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!