Isten miért nem hallgat meg ha imádkozok? Miért nem segít rajtam?
Az utóbbi 5 éven csak csúsztam lefelé a lejtőn.
Ritkán imádkozom, és sokszor kérleltem hogy mutassa a helyes utat és segítsen kilábalni a helyzetből..
Olyan mintha nem is hallgatna meg. Nem is szeret.
Nem vagyok egy tisza lélek, de több jót tettem mint rosszat.. a bűneim nagy részét meg is bántam.
És ha azt hinnéd, hogy rajtad keresztül akar segíteni neked? Mert hát honnam tudod, hogy kaptál-e hozzá erőt, vagya kiláballásra lehetőséget, ha folyton azt mondod, hogy nincs?
Persze könnyen beszélek meg minden... De na, ilyen szemmel néztél már a dologra? Amúgy az Ő mevébe nem beszélhetünk nyilván, szóval nem tudom, pontosan hogyan kéne megközelítenünk a kérdést ^^
#6-os hozzászóló, takarodj már az értelmetlen hozzászólásaiddal a fenébe te lelki szegény nyomorék...
Minden kérdésem alatt nyomod a fogyatékos gondolataid.
"Ritkán imádkozom, és sokszor kérleltem..."
Na most akkor ritkan, vagy sokszor...?
Igaza van annak, aki azt irta, hogy te nem hitbol imadkozol, hanem ketsegbeesesbol. En meg hozzatennem, hogy ez az imadkozasi es Istentol-keresi rohamod pont addig fog tartani, amig bajban vagy. Es amint jobbra fordulnak a dolgaid, el is felejted az egeszet.
Isten tudja, latja, hogy nem vagy oszinte.
az ember a sajat sorsa kovacsa, ha a lejto utan emelkedni akarsz akkor az ima helyett tegyel tobbet azert hogy jobb legyen.
egy istent hibaztatni mert lejton vagy, hat ne csodalkozz hogy tovabb csuszol.
ez most biztos rosszul fog esni, de csakis RAJTAD mulik hogy meddig csuszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!