Lehetséges lenne a MAI nap még ennyi tételt megtanulni +ismételni? Vagy csak már az imádkozás segít? H zárjam ki az időhiány gondolatát?
5-6 irodalom tételről lenne szó, de a többit is ismételnem kellene. 5 nyelvtanról ami még full ismeretlen.
15 angol, de ezt úgy h már nyelvvizsgáztam belőle áprilisban , így bízom benne h jól fog menni az ismétlés, viszont sajnos az óta nem nagyon használtam a nyelvet.
12 töri már meg van,de a maradék nyolc kikészít, többnyire a főbb események megvannak,de már olyan szinten koncentrálni nem tudok az időhiánytól, h amit ma még megtanulhatnék az se megy...
ja illetve lenne még 20 biológia tétel, hozzá kísérletek, ezeket szerintem csak átfutom, remélem elég lesz, bioszból mindig is egész jó voltam
amúgy valóban ennyire reménytelen lenne a helyzet?
de meg van az okom h miért nem álltam neki közvetlen az írásbelik után, ugye rá egy hétre jött a biosz írásbeli, majd az alkalmasságira is nagyon fel kellett hoznom magam, hiszen csak egy intézményt jelöltem meg, másrészt családi gondok is voltak...
történelem, angol, magyar, és bioszból lesz mosz szóbelim
épp azért is érzem magam ilyen szarul, mivel bár duplázni fogok,az írásbeliim elég jól sikerültek.
a magyar 86%, töri 72%, angol 93%, a biosz pedig 89% ezek után szánalmasan érezném magam egy gyenge szóbeli produkcióval...
na viszont most már a gépet is kikapcsolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!