Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetséges lenne a MAI nap...

Lehetséges lenne a MAI nap még ennyi tételt megtanulni +ismételni? Vagy csak már az imádkozás segít? H zárjam ki az időhiány gondolatát?

Figyelt kérdés

5-6 irodalom tételről lenne szó, de a többit is ismételnem kellene. 5 nyelvtanról ami még full ismeretlen.

15 angol, de ezt úgy h már nyelvvizsgáztam belőle áprilisban , így bízom benne h jól fog menni az ismétlés, viszont sajnos az óta nem nagyon használtam a nyelvet.

12 töri már meg van,de a maradék nyolc kikészít, többnyire a főbb események megvannak,de már olyan szinten koncentrálni nem tudok az időhiánytól, h amit ma még megtanulhatnék az se megy...

ja illetve lenne még 20 biológia tétel, hozzá kísérletek, ezeket szerintem csak átfutom, remélem elég lesz, bioszból mindig is egész jó voltam

2014. jún. 15. 11:31
 1/6 anonim válasza:
0%
Kicsit sem gondolkoztál évközben hogy folyamatosan kell tanulni????? Az elmondásod szerint ami még hátra van az rengeteg,képtelenség normálisan megtanulni,hogy hasznlni is tudd,meg ha van időd hogy ide kiírd nyilván leszarod az egészet most is.Te meghaltál gyerek az tuti!!!!!
2014. jún. 15. 11:48
 2/6 A kérdező kommentje:
de ezeket mind megtanultam írásbelikre már ami a törit és a bioszt illeti + az irodalom felét, viszont azóta sokat felejtettem belőle, meg ugye szóbelire bővebben kell tudni, nem elég ha 5 percet beszélek róla
2014. jún. 15. 11:51
 3/6 A kérdező kommentje:

amúgy valóban ennyire reménytelen lenne a helyzet?

de meg van az okom h miért nem álltam neki közvetlen az írásbelik után, ugye rá egy hétre jött a biosz írásbeli, majd az alkalmasságira is nagyon fel kellett hoznom magam, hiszen csak egy intézményt jelöltem meg, másrészt családi gondok is voltak...

2014. jún. 15. 11:54
 4/6 A kérdező kommentje:
az idő kérdésre értve pedig azért van rá "időm" meg szétvet az ideg a helyzet miatt..viszont megyek is meg próbálom folytatni
2014. jún. 15. 11:55
 5/6 anonim válasza:
Ülj neki és mentsd ami még lehet! Amúgy mikből érettségizel?
2014. jún. 15. 11:58
 6/6 A kérdező kommentje:

történelem, angol, magyar, és bioszból lesz mosz szóbelim

épp azért is érzem magam ilyen szarul, mivel bár duplázni fogok,az írásbeliim elég jól sikerültek.

a magyar 86%, töri 72%, angol 93%, a biosz pedig 89% ezek után szánalmasan érezném magam egy gyenge szóbeli produkcióval...

na viszont most már a gépet is kikapcsolom...

2014. jún. 15. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!