Miért álmodok újra meg újra a világvégéről? Mit üzenhet?
17:43
Nem annyira magyarázatra voltam kíváncsi, inkább hasonló esetekről akartam olvasni. Megvalósult álmokról... stb.
De lehet rosszul tettem fel a kérdést.
17:57
Ez klassz dolog igehelyet kapni. :) Én eddig így nem kaptam üzenetet, de pl volt már hogy úgy ébredtem, hogy egy dicsőítő dalt éneklek, ami aznapra erővel és hittel töltött fel. Pedig előtte már hónapok óta nem hallottam azt a dalt.
A bölcs az álmomban beszélt hozzám. Azt mondta ígértem valamit és azt tegyem meg mielőtt elmegyek. A páromhoz indultam.
Régebbi álmaimban mást mondott. Volt hogy konkrét alak volt, pl Jézus... de most alaktalan volt, csak tudtam hogy bízhatok abban amit mond.
17:57-es hozzászóló vagyok. :) És tudod mi az, amit ígértél? Írtad, hogy amit ígértél, meg kell tenned. Teszel is valamit álmodban? Gondolok pl. emberek megmentésére vagy akármire.
A dalt, amit említettél, azt próbáld értelmezni, mármint a dalszövegét. Üzenet lehet benne.
Nem, sajnos azt nem tudom mit igértem. Nem derült ki az álomból.
Sokszor ébredtem már dalolva, mindig más dalt, de már nem emlékszem mik voltak. :)
Szia
Mostanában én is nagyon sokszor álmodok világvégéről.
de szerintem ezt befolyásolhatja h elégsok ilyen t-mákról hallunk mostanság.
Amúgy ettől Függetlenül úgy gondolom,h tényleg "valami" változás közeleg, de nem a maja naptáras dologra gondolok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!