Akik hisznek Istenben őket ő irányítja, míg akik nem hisznek őket a Sátán irányítja?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 01:44
1/23 anonim válasza:
Van filmekben az a kép, mikor az egyik vállon kisördög, a masikon kisangyal ül és súgnak az ember fülébe.
Ez a kép bugyuta leegyszerűsítés, de valahogy így történik az életben is. De akinek a hite, élete már tisztává vált, az kb. alig vagy egyáltalán nem hallja a "kisördögöt".
2/23 anonim válasza:
Ahogy írod kérdező, hiszen tudjuk hogy minden nem keresztény szr alak, legyen szó ateistáról, agnosztikusról, buddhistáról, mohamedánról meg még egy csomó más hitrendszerű emberről. Tehát cca 5,5 milliárd ember az ördög szolgája.
Nyilvánvaló hogy mindenki hülye, csak a keresztények nem.
3/23 anonim válasza:
A mennyiséget kevered a minőséggel 2-es.
Az igazság nem kvantitatív, akkor is az, ha csak egy ember tudja.
4/23 anonim válasza:
Nem keverek semmit semmivel, csak rávilágítottam hogy mi következik a kérdésből, amennyiben igaznak fogadjuk el.
6/23 anonim válasza:
Mit nem? Mivan akkor ha cinikusan válaszoltam? Egyáltalán mit akarsz mondani?
7/23 anonim válasza:
Neked már semmit, válaszoltam. Koncentrálj a kérdésre. Ez nem chatoldal, keress chatoldalt, hq chatelni akarsz.
8/23 anonim válasza:
Eleve te szólítottál meg. Erre reagáltam. Mondjuk sok értelme nem volt a válaszodnak. De egyébként igaz is. Koncentráljunk a kérdésre. :D
9/23 anonim válasza:
Nem a megszolitasra irtam, hanem a vegtelen ertelmetlen beszologatos cinikus chatelesedre. Nem érted sem a mertekbeli sem a minosegbeli kulonbsegeket, megint latszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!