Hitgyülisek, elmagyaráznátok, hogy mi történik az alábbi videókon?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=BIaPrM6_pJc
https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc
2022. dec. 29. 14:16
2/14 fxmaster válasza:
Nem vagyok hit gyulekezetes de ismerem ezt a jelenseget regen el is eljartam ode a baratnom miat hat mit is mondjak ez egy szin tiszta tomegpszihozis semmi mas nehagy nagyon bele eli magat akorr abban a legkorben masok csak nyugisaban,eleg szomoru es szerintem nagy tevedes hogy erre a jelensegre a szentlelek mukodesere fogjak a szentharomsag egy Isten a bekesegnek es a rendnek istene es nem a zavarodas meg felelem.
3/14 A kérdező kommentje:
2-es, ha használnál ékezeteket, írásjeleket és mondatokra tagolnád a mondandódat, talán még érthető is lenne amit írsz.
2022. dec. 29. 15:11
4/14 fxmaster válasza:
jo nem irtam valami korrekten de gondolom csak ertheto amit irtam
5/14 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem érthető.
Az ilyeneket mindig átugrom, ami átfut a fejemen, azt inkább nem írom le.
6/14 anonim válasza:
Nekem nem okozott problémát a #2 válasz értelmezése, de tény, hogy fárasztóbb volt olvasni.
7/14 A kérdező kommentje:
Szerntem koncentráljunk a kérdésben felvetett videókra.
2022. dec. 29. 17:14
8/14 anonim válasza:
Nézd meg a Warrior Nun sorozat 2. évadát. Ott lesz a válasz is.
9/14 anonim válasza:
A video megosztojanak a cimadasa is tukrozi, hogy gunyolodas celjabol rakta fel. Az ilyet nem kell kommentalni. Ha megoszto orra elott esne ossze valaki es szabadulna egy demontol akkor bezzeg mukkanni nem merne az ilyen.
10/14 A kérdező kommentje:
9-es, démonoktól szabadulnak meg mi? Sztem inkább valamivel bedrogozta ezeket a hozzád hasonló véglényeket Sanyabá' azért vonaglanak így.
2022. dec. 30. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!