Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hányszor olvasod 1 nap a Bibliát?

Hányszor olvasod 1 nap a Bibliát?

Figyelt kérdés
Aki rendszeresen olvas bibliát az napi hányszor ? Vagy nem naponta szokták?
2022. dec. 26. 18:13
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%

Én tettem fel azt a kérdést a kérdezőnek. Te válaszoltál rá.

És én a stílusról beszéltem, te most teljesen máshol jársz. Ki talált meg kit? Nem is értem, erről szó sincsen…

Semmi sértőt nem írtam, Te kiakadtál,majd sértegetni kezdtél.

2022. dec. 29. 11:35
 22/42 anonim ***** válasza:
0%

De nyugodtan sértegess, remélem azért idővel magadtól is rájössz,hogy segîtségre van szükséged.

Aggasztónak találtam a válaszodat.

Egyáltalán nem baj,amit írtál,sokan ezért is olvassuk… de Veled valami történt, amiért îgy viselkedsz

Minden jót!

2022. dec. 29. 11:39
 23/42 anonim ***** válasza:
64%
Nem értesz te semmit, béna kis troll
2022. dec. 29. 11:42
 24/42 anonim ***** válasza:
0%

Ha beszélgetni akarsz keress beszélgetésre kitalált weboldalt. De a beszélgetést nem úgy kezdjük, hogy addig értéklegetjük a másikat, aki a kérdező válaszára reagál, amíg annak elege lesz belőle, utana meg személyeskedünk vele egyfolytában, amig úgy válaszol, ahogy megérdemli a troll.

Itt a kerdezőnek valaszolnak az emberek, ha nem kimondottan egy válaszadónak. Ha azt hized masok neked írnak, akkor az meg egy ok hogy szakemberhez fordulj. Mondhatod neki a tüneteket, hogy ismetetleneket gaslightolsz a neten szórakozásból.

2022. dec. 29. 11:55
 25/42 A kérdező kommentje:
JÓ LENNE HA LEÁLLITANÁTOK MAGATOKAT! köszi
2022. dec. 29. 11:57
 26/42 anonim ***** válasza:
70%

Mondd annak, aki a neked válaszadóval szórakozik a kérdés helyett.

A ilyen trollnak úgy kell válaszolni, hogy elmenjen a kedve a szórakozástól.

2022. dec. 29. 12:04
 27/42 tgt ***** válasza:
100%
Mindenkinek szüksége van az életben kapaszkodókra és a biztonság érzésére. A Biblia olvasása mindkettőt meg tudja adni, ezért is érdemes naponta olvasni.
2022. dec. 29. 12:23
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lehet rá szamitani, mint egy barát támaszára. Ha baj van ott van; de ha nincs, akkor is ott van, akkor is az.

Aki maga bajban van. Az persze csak a bajos részét látja és másban is ezt akarja meglátni, ha van ertelme, ha nincs.

2022. dec. 29. 12:39
 29/42 A kérdező kommentje:
értem köszi
2022. dec. 29. 12:42
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvasom minden nap. Nem mondom, hogy büszke is vagyok erre keresztény létemre, de ez van.
2023. jan. 13. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!