Hányszor olvasod 1 nap a Bibliát?
Én tettem fel azt a kérdést a kérdezőnek. Te válaszoltál rá.
És én a stílusról beszéltem, te most teljesen máshol jársz. Ki talált meg kit? Nem is értem, erről szó sincsen…
Semmi sértőt nem írtam, Te kiakadtál,majd sértegetni kezdtél.
De nyugodtan sértegess, remélem azért idővel magadtól is rájössz,hogy segîtségre van szükséged.
Aggasztónak találtam a válaszodat.
Egyáltalán nem baj,amit írtál,sokan ezért is olvassuk… de Veled valami történt, amiért îgy viselkedsz
Minden jót!
Ha beszélgetni akarsz keress beszélgetésre kitalált weboldalt. De a beszélgetést nem úgy kezdjük, hogy addig értéklegetjük a másikat, aki a kérdező válaszára reagál, amíg annak elege lesz belőle, utana meg személyeskedünk vele egyfolytában, amig úgy válaszol, ahogy megérdemli a troll.
Itt a kerdezőnek valaszolnak az emberek, ha nem kimondottan egy válaszadónak. Ha azt hized masok neked írnak, akkor az meg egy ok hogy szakemberhez fordulj. Mondhatod neki a tüneteket, hogy ismetetleneket gaslightolsz a neten szórakozásból.
Mondd annak, aki a neked válaszadóval szórakozik a kérdés helyett.
A ilyen trollnak úgy kell válaszolni, hogy elmenjen a kedve a szórakozástól.
Úgy lehet rá szamitani, mint egy barát támaszára. Ha baj van ott van; de ha nincs, akkor is ott van, akkor is az.
Aki maga bajban van. Az persze csak a bajos részét látja és másban is ezt akarja meglátni, ha van ertelme, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!