8 honapos babad 2 alvas kozott hany orat bir ki? Hanyszor alszik 1 nap?
A kislányom 29-én lesz 8 hónapos.
Nálunk kétféle forgatókönyv van:
1. Reggel 9 körül kel, majd 12-12.30 körül alszik egy fél órát. Délután 16 óra körül alszik megint egy fél órát. Fél 8 körül fürdetés, vacsi 20 óra körül, ami közben elalszik, és alszik reggel 9-ig.
2. Reggel 9 körül kel, majd 12 óra körül alszik fél órát. Délután 3 körül ismét, majd 6 körül is szintén egy fél órát alszik. Ekkor mondjuk nagyon soká alszik el, olyan 21.30-22 óra körül. Reggel szintén 9-fél 10 körül kel...
Tehát összességében nagyjából annyit alszik, mint a Te babád, csak az eloszlás más. Éjszaka 12-13 órát, napközben 1-1,5 órát...
Kb.3,5 órát bír ki két alvás között.
Nálunk 9hónapos baba van.
2-3órát bírt ki egy hónapja, most már inkább 3-at napközben.
Most úgy van, hogy fél8kor kel, fél 11-től alszik 12ig, utána 3-5ig, és 8kor megyük fürdeni, aludni.
előző vagyok- ahogy látom nálunk is úgy van, ahogy nálatok!!
egyébknt nem egyforma a babák alvásigénye. Nekem pl 20hónapos volt a nagyobbik fiam, amikor még mindig 2-t aludt napközben!!!
Akkor 1hónap alatt nagynehezen átszoktattam az egy alvásra, nemsokára 2,5éves lesz, reggel 7kor kel, 12,30-15,30-ig alszik és este fél9-9között alszik el. Még mindigi kb 13órát alszik egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!