Ha lenne egy módszer amivel úgy lehetnél öngyilkos, hogy közben biztosan mennyországba kerülnél akkor öngyilkos lennél?
Nem, mivel gondolom ez az ajánlat csak rám vonatkozna. Sajnos a családtagjaim egy része annyira kikészülnének miatta hogy valószínűleg eléggé tönkrevágnák az életüket ahhoz hogy pokolra jussanak a halálom miatt, ennyit pedig nem ér meg nekem at instant mennyország, bármennyire utálom is az életem. Ha egyedül lennék, akkor viszont igen, beválallnám a dolgot.
Egyébként nem hiszek a túlvilágban.
Ha lenne egy ilyen csalás, tuti meg lépném.
Már mint persze ha biztos, az eredmény!
Egyáltalán nem biztos, hogy annyira jó a mennyország, ha létezik. Nem véletlenül volt benne háború is.
Ha ráadásul még csalással is be lehet jutni, akkor még nagyobb baj lehet.
Úgyhogy én nagyon meggondolnám. Valószínűleg nem vállalnék csalást ezért.
Nem. Elôbb-utóbb úgyis meghalunk majd, és jelenleg nem fázom, nem éhezem, nem fáj semmim, minek sietnék meghalni?
Amúgy nem hiszek a mennyországban, igazából azt remélen, a halál után nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!