Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus elveszett évei?

Jézus elveszett évei?

Figyelt kérdés
Nem vagyok vallásos de ez érdekesnek tűnik, születése és gyógyító csodatevő időszaka előtti idők! Állítólag keletre ment tanulni, valahová indiába azt hiszem, kb budhista szerzetesi életet élt elméletileg, ez az egyik teória.
2022. dec. 16. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nincs ilyen teória, elég nagy ostobaság, ha jobban belegondol az ember. Jézusnak nincsenek elveszett évei, apja mellett tanult és dolgozott, mielőtt tanítani kezdett.
2022. dec. 16. 17:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Mármint isten mellett aki varázslattal teherbeejtett egy szűz nőt?
2022. dec. 16. 17:45
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Nem, Jézusnak volt egy nevelő apja, akit Józsefnek hívtak és ács volt. Elég hülye lehet, hogy még ennyit se tudsz. De legalább már látszik, hogy ki vagy és kiderült, hogy csak trollkodsz. Felhasználóneved csak azért nem írom ki, mert szabályba ütközik.
2022. dec. 16. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:
A pinokiót sem tudom fejből.
2022. dec. 16. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
14%

Pont valamelyik nap láttam Gregg Braden előadásait a Youtube-on, na ő állítja, hogy Konstantin császár idején kivettek a Bibliából egy csomó részt és pont a lényegeseket....

Pedig eredetileg volt szó mindenről, Jézus előéletéről is és arról is, hogy hogyan kérj, hogyan teremts.

2022. dec. 16. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
A bányában lapátolta a szenet.
2022. dec. 17. 00:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Hét év hiányzik az élettörténetéből. Erre irányul a kérdés.
2022. dec. 17. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!