Aki nem hisz Istenbe és a Bibliában az mért jön ide fröcsögni?
Egyetértek a 11-el!
Ugyanis ha nem a rossz munkálkodna bennük, már eleve másképp viselkednének.
Például tiszteletben tartanák embertársaikat és nem próbálnák meggyőzni arról, hogy ő is tagadásban éljen.
Én sem akarok meggyőzni senkit, hogy higgyen.
Szerintem a hit egyébként sem fakadhat kívülről, hanem csak belülről.
Vagy van, vagy nincs.
Kierőszakolni, rábeszélni nem lehet és nem is szabad!
Ahogy gúnyolni sem a másikat.
De nyilván a gúnyolódás a sötét oldal egy újabb ismérve és minden, ami nem szeretetből fakad. Ilyen egyszerű ez!
"ő is tagadásban éljen"
Az ateisták 90%-a NEM tagadásban él.
Ezek után ez az egész írás hamis.
Gúnyolni nem szabad, csak sötét oldalazni, meg tudatlanságozni, meg rossz munkálkodasának nevezni? :D
Te aztán tiszteled az ateistákat, lol.
16: nem is megyek ateisták közé, ők jönnek ide, lol! :D
De szerintem semmi sértő nincs az igazságban.
Az ateisták ugyanis Istent tagadják, tehát nem írtam valótlant se nem sértőt.
Mint említettem: az ateisták 90%-a SENKIT SEM tagad!
A többi pedig MINDEN istent tagad, mint te is. Te is csak egyetlen istenben hiszel, nem? A többit tagadod.
Ők csak 1 istennel többet tagadnak.
Szerintem sincs semmi sértő az igazságban, miszerint a hívőknek kapaszkodóra van szükségük, es annyira egyszerűek, hogy bármit bevesznek, csak ne kelljen megbirkózni az igazsággal, miszerint nincs képzeletbeli jóságos apafigura aki gondot viselne rájuk.
Na, szerinted ez igazság? Nem, ez az én véleményem. Ahogy a tiéd sem igazság, hogy mi a sötét oldalat támogatjuk, meg tudatlanok vagyunk, csak a te véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!