Miért leszek ideges imádkozás után?
Figyelt kérdés
A múlt hét óta minden este imádkozom. Nem bemagolt szövegeket mondok, hanem saját szavaimmal fordulok Istenhez. Azt vettem észre, hogy minden alkalommal ideges leszek utána. Gyomorideg, szorongás, feszültség lesz úrrá rajtam. Ez mitől lehet?
Tudom, hogy nevetségesen hangzik, de valóban így érzem.
2022. dec. 15. 21:40
1/18 anonim válasza:
Lehet, hogy az imád tartalma tesz idegessé.
Olyan gondolatokat hoz elő belőled amiktől görcsölni kezdesz.
2/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Köszönetet mondok, majd kérek dolgokat az imaban, amik jól alakultak nagyjából.
2022. dec. 15. 21:52
3/18 anonim válasza:
Nem lehet, hogy magára az imára görcsölsz rá túlságosan?
Hogy biztosan jól csinálod-e meg ilyesmi.
1-es voltam.
4/18 anonim válasza:
Nem tudom, fordulj pszichológushoz.
5/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul csinálom. Hétvégék össze-vissza, keresem a szavakat ilyesmik. De pl. a Miatyánk gördülékenyen megy.
2022. dec. 15. 22:18
6/18 anonim válasza:
Ezt neked kell megfejtened, ha őszinte vagy magaddal, menni fog.
7/18 anonim válasza:
Isten előtt nem kell szoronganod, hogy jól fogalmaztad-e meg a mondanivalódat. Akár összevissza szavakkal is imádkozhatsz, Isten megérti.
8/18 A kérdező kommentje:
7:
Ez eddig rendben, de miért vagyok ideges utána?
2022. dec. 15. 22:31
10/18 anonim válasza:
Valószínűleg irreális dolgokat foglalsz imába és rájössz, hogy úgysem valósulhat meg. Én például családtagom halálos ágyánál imádkoztam és olyanokat kértem, hogy fordítsa vissza az állapotát, de tudtam, hogy ez lehetetlen, így a végén feldúlt, sírógörcs közeli állapotba kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!