Volt már Istenközeli élményed?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 21:33
2/5 pelgrim válasza:
Egész életemben folyton Isten közelében vagyok, benne vagyok, benne élek, és Ő folyton bennem van, csak néha elfelejtem, megfeledkezem róla, olykor sok butaságot csinálok, sok szenvedést okozok másoknak és saját magamnak.
Te biztos másra gondolsz, talán valami különleges élményre, olyan is volt.
3/5 anonim válasza:
Mióta megterem Krisztus az éltem a szívemben él ...úgy kell ezt elképzelni mint szülő és gyerek kapcsolatot aki szülő lesz egyszer mindig tudni fogja hogy a gyermek az élete része és mindig kapcsolatba lesznek..nagy csodák .....azok a napok amikor bűnbanttal megyek az én Uram elé és ő kegyelmet ad nekem felszabadí, megelegit,szeret.
4/5 anonim válasza:
Nekem már volt egy-kettő. Például színtisztán hallottam a hangját az elmémben, ahogy azt mondta, hogy szeret. Sokkal hangosabb volt, mint a gondolataim. Meg is döbbentem, hogy mi volt ez. :) Csodálatos volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!