Szeretnek megterni de egyben felek is tole. Miben valtozna meg az eletem? V.
Gondolom lemondasok es teljes eletmodvaltas de boldog lennek mint az ismeroseim? Vagy megteresem utan is olyan ures es semmitmondo lenne az eletem mint most? Befogadnanak egyaltalan egy olyan embert akibol semmi hasznuk nincs? Vannak olyan rendek ahol ki lehet probalni milyen megtertkent elni?
Leteznek ezekre valaszok egyatalan?
Sajnalom hogy idegesito az irasom jelenleg nem tudok valtoztatni rajta. Ha odakepzeled az ekezeteket konnyebben tudod olvasni ha szeretned.
Hinni akarok es hiszek. Masoknak miert megy ez olyn konnyen? Belenezek a szemukbe es ragyog a boldogsagtol azt mondjak beszelnek Istenhez es o valaszol nekik. Nekem nem mond semmit hiaba szolitom meg mar uvoltok de konokul hallgat. Mi ben hibazok?
Tenyleg nincs meg kiszedegettem az ekezetes gombokat mert gyakran felreutottem aztan eltuntek a karacsonyi takaritasban. Igen ilyen van en voltam a nyominger. Max ascii koddal tudnek irni normalisan vagy bemasolgatni a netrol de annyit nem er az egesz. Majd januarban veszek uj billentyuzetet. Sajnalom.
Azert egy jelet adhatna Isten hogy hallja az imam ertekeli az erofesziteseimet vagy hogy szeret. Egesz nap boljtoltem nagyon ehes vagyok aludni se tudok miatta. ejjel nem ehetek a fogyokura miatt. Ez van ugy latszik. Masok milyen szerencsesek akik ateistak es beszel hozzajuk Isten de ugy dontenek nem erdekli oket. Aki meg beszel hozza ahoz egy mukkot sem szol.
A legtobb ember a sajat maga javara hisz a sajat utjukat akarjak biztositani a mennyorszagba azert imadkoznak masokert. Ismerosi korokben legalabbis. Mondtak regen hogy imadkoznak ertem a lelkemert. De minek? Akkor lazadtam Isten ellen. Tudtak jol de azt mondtak azert hogy boldogsagra tallajak. Na persze a sajat udvukhoz kellett. Es most itt vagyok leszakad a padlas masok imaitol es ugy dontottem hinni akarok hogy meg akarok terni azt hiszem de nem vagyok boldog es nem erem el Istent. Nem ertem mit csinlok rosszul.
Bar így kétszer annyi idó begépelni amit szeretnek de rendben megfogadom a tanácsodat.
Tehát ezt jelenetené az hogy Istent szolgálni. Ezert nem érzem Ot mert vele egy szintbe helyeztem magam nem alá és Krisztus alá. Hogy tudom elocsalni az érzést amivel alárendelem magam az akaratának? Mit kell tennem érte mivel tudom Ot szolgálni? Mutassak be áldozatot ahogy Ábel tette? Imámba foglaljam bele hogy alárendelem magam? Segítsek a csoveseknek nemi étellel? Nincs más otletem nem vagyok kreativ e téren.
"Belenezek a szemukbe es ragyog a boldogsagtol azt mondjak beszelnek Istenhez es o valaszol nekik."
Ahogyan azok is rettentően boldogok tudnak lenni akik az elmegyógyintézetben a világukat nem tudják. Az hogy boldog vagy nem jelenti, hogy az a valóság amit gondolsz. De ha neked csak a boldogság kell, akkor is biztosan van jobb út.
"1: sokkal több mindent tett érted, mint te érte;"
Kérdező feltehetően nem sokat tett érte. De az is kérdéses Isten mit tett az emberekért. De ebbe a vitába nem kéne belefolyni itt.
"nem akarsz a pokolban égni."
Tehát haszonlesésből legyenek az emberek hívők. Ez a Biblia szerint mennyire működő képes?
Olvasd el az evangéliumokat!
Ehiceyr meg volt. Amit kérdeztem azért kérdeztem. Felteszem az 1. pontodra reagálásom miatt írtad a válaszodat leginkább. Ebbe azonban nem folynék itt bele jobban. Ha gondolod megvitathatjuk itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Most írtam ki azért, hogy ne tegyük tönkre a kérdező kérdését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!