Szeretnek megterni de egyben felek is tole. Miben valtozna meg az eletem? V.
Gondolom lemondasok es teljes eletmodvaltas de boldog lennek mint az ismeroseim? Vagy megteresem utan is olyan ures es semmitmondo lenne az eletem mint most? Befogadnanak egyaltalan egy olyan embert akibol semmi hasznuk nincs? Vannak olyan rendek ahol ki lehet probalni milyen megtertkent elni?
Leteznek ezekre valaszok egyatalan?
Éjszaka dolgozol? Mert ha nem, akkor ez a baj, hogy ilyenkor nem alszol. Találj magadnak egy célt. Pl. Fejlődés, utazás és ismerkedés a világgal, család stb. Nem kell mindig messzire menni és nagyot álmodni. Egy leves is örömet okozhat...
Boldog nem leszel a megtérés eljátszásától, legfeljebb egy közösségtől és közös céltól.
Szép álmokat 🤗
Ez sokmindentől függ. Van akit boldoggá tesz a vallás van akit pedig meg nyomorít.
Az sem mindegy mennyire veszed komolyan. Sok hívő nem imádkozik, nem jár templomba, stb. Vannak akiknek kimerül abban, hogy imádkoznak és vagy templomba járnak. Vannak akik sokkal komolyabban veszik és vannak akik már bele betegszenek.
Sokszor felebredek kulonbozo idopontokban es errol gondolkozok. Nem tudom kiverni a fejembol mar honapok ota ez duborog ujra es ujra. Hallgatom masok elmenyeit latom a valtozasukat de en nem merek valtozni. Felek kilepni a komfortzonambol.
Bldogsagra vagyom mint minden ember.
Letezik ilyen megtert kozosseg megteroknek? Mi a kozos celuk?
Maris megnyomoritott ugy erzem pedig meg el sem kezdtem.
Beteg lennek mert vagyom ra vagy teljesen felreertem es mas kell amit nem ismerek fel? Ha elmegyek orvoshoz a problemaimal megint bogyokkal fog tomni megint ebben biztos vagyok.
Ha bogyókkal tömöt akkor lehet csak azért mert orvos (van amelyiknek mániája) de lehet azért mert van valamilyen bajod.
A leírtak alapján én nem a vallást javasolnám. Most biztosan nem. De valami változás kéne. Hobbi, barátokkal többet szórakoni, ismerkedni, stb.
Lehet nem ártana olyan embereket is megismerned akik másról is tudnak beszélni nem csak a vallásról. Ez már szinte beteges.
"Mert aki meg akarja menteni az életét, az elveszti azt, aki pedig elveszti az életét énértem és az evangéliumért, megmenti azt. Mit használ ugyanis az embernek, ha az egész világot megnyeri, de élete veszendőbe megy? Mert mit is adhatna az ember váltságdíjul az életéért?"
Márk 8:35-37 RÚF
Az a te bajod, hogy nem érdekel Isten. Te csak azért akarsz megtérni, hogy boldog legyél. Ha valaki azt mondta neked, hogy jogod van boldogan élni, akkor az hazudott. A boldogság nem számít.
Jézus Krisztus teljesen megváltoztatja az életedet, egy sokkal boldogabb, reményteljesebb életet, jövőt ad számodra!
"A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson. Én azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen. Én vagyok a jó pásztor. A jó pásztor életét adja juhaiért." - János evangéliuma 10:10-11
A tolvaj a Sátán aki tönkre akarja tenni az ember életét, ő azt akarja, hogy üres és semmitmondó legyen az életed. Jézus ellenben azért jött, hogy örök életünk legyen! A túlvilágon örök élet, a földi életben pedig egy teljes változást hoz el, Ő hozza el az igazi életet számodra!
Ő az életét adta Érted.
Jézus a te örök életedért adta az életét, nem a földi életedért.
Koszonom a valaszokat sirtam mikor olvastam.
Tehat van remeny. Jezus Krisztus altal kell kezdenem a megterest? Hiszek Istenben de ugy erzem ez nem eleg nekem tobb kell. Igen a boldogsagot keresem de a vallasban szeretnem meglelni nem ital gyogyszerek vagy drogok altal. A bogyoktol neha az egesz napot ataludtam es enyhe fugoseget okozott.
A vallasban Isten altal akarok kiteljesedni de rettegek mi fog meg velem totrenni lattam rossz peldakat de lattam jokat is. Szeretnek jo peldava valni.
Ma bojtot tartottam ezzel talan kozelebb kerulok a megteres megertesehez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!