Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézusnak tényleg voltak ilyen...

Jézusnak tényleg voltak ilyen titkos tanításai?

Figyelt kérdés

Egy avatara nevű nő a youtubon azt mondja, hogy Jézus keletre ment tanulni, meg a tiltott gyülös megevése igazából jó dolog volt nem pedig bűn.

[link]

Ez csak egy a sok közül.

2022. dec. 14. 16:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Bullshit
2022. dec. 14. 16:59
 2/19 A kérdező kommentje:
Meg azt mondják, hogy ezek titkos tanítások és benne kellene lennie a Bibliában mert ezek nélkül nem teljes és csak kivették a Bibliaból. Pl a reinkarnációt is
2022. dec. 14. 16:59
 3/19 anonim ***** válasza:
61%

Jézusról azt lehet tudni, hogy nagyon fiatalon már nagyon bölcs volt, 12-14 éves korában már rabbi volt. Aztán kb 30 éves koráig semmi.

Közel húsz év kiesett.

2022. dec. 14. 17:03
 4/19 IstenGyermeke1 ***** válasza:
81%
Hülyeség
2022. dec. 14. 17:06
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Mondom hogy kamu.azon a nőn látszik hogy mentális problémái vannak. Láttam én is a videót.hitelesen próbálja belemagyarázni az emberbe a hülyeséget. A bibliát nem hamisították meg mert annak semmi elértelme nem lenne. Ha azt tanította volna jézus hogy reinkarnálodunk akkor hidd el az is lenne a bibliába.de mivel az Úr azért jött hozzánk el hogy megváltson minket és utat nyisson a mennyországba hogy helyet csináljon nekünk benne ezért ha ezt elfogadod az ő küldetésének lényegét okafogyottá válik ilyen hiteltelen nők levegőbe beszélése
2022. dec. 14. 17:08
 6/19 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsának tűnik ez a nő, és neki nem is hiszek csak ezek a tekercsek meg rejtett evangéliumok vagy nem is tudom mik ütötték meg a fülem,
2022. dec. 14. 17:11
 7/19 anonim ***** válasza:
81%

Számomra sem túl hiteles a hölgy, jó pár éve a youtubon hallottam egy előadását.

Tény hogy 30+ evangélium van, és csak ugye 4 lett beválogatva a Bibliába, ezért sokan ezt támadják.

Mária evangéliuma például csak azért nem lett betéve, mert akkoriban a nők másodrendű embereknek számítottak.

2022. dec. 14. 17:17
 8/19 A kérdező kommentje:
Na igen miért csak 4 került bele mikor van egy csomó apokrif
2022. dec. 14. 17:25
 9/19 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon sok egymásnak ellentmondó van, és egyik sem eredeti, Máté evangéliumának legkorábbi változata is 200 évvel Jézus után íródott, és abban mindenki egyetért, hogy egyik fennmaradt evangéliumot sem azok írták, akiknek tulajdonítják. Általában a 100-150 évvel Jézus után íródtak a legkorábbiak, és csak töredékek, nem teljes anyagok.

Nagyon szép munkát végeztek akik összeállították a Bibliát.

2022. dec. 14. 17:32
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
Nettó hülyeség, Jézus Amerikába ment tanulni, az ősi indián civilizációktól tanult. Csak ez a némber nőszemély meg akarja hamisítani ezt.
2022. dec. 14. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!