Mia véleményetek a "new age" kuruzslókról akik a keleti vallásokból éa a bibliából kiszedik ami nekik szipatikus összemosssák és ennek a tanítasáért pénzt kérnek?
Azzal, hogy pénzt keresnek, nekem nincs bajom. Ha pénzt tudnak vele keresni akkor van rá kereslet. Miért az ő hibájuk lenne, az hogy mások elhisznek mindent?
Persze vannak szélsőséges esetek. Tehát az, hogy valaki pénzt add ki valami aura tisztításra és hasonlókra azzal nincs bajom. Ha úgy vesszük akkor önszuggeszcióval még kapnak is valamit a pénzükért.
Azok az esetek amikor valaki gyógyulást ígér a gyógyíthatatlannak azért, hogy kicsalja tőlük az utolsó fillérjeiket is az már undorító.
A vallásokból kiszedni dolgokat és azokat tetszés szerint értelmezni, kihagyni dolgokat, pedig elégé elterjed cselekedet. Nagyon kevés olyan mai vallást tudnék mondani ahol ez nincs jelen, ilyen- olyan formábban. Mai vallás alatt azt értem, hogy még a mai napig is vannak követői.
A legtöbb ember szereti, ha lehazudják neki a csillagokat az égről (ha valaki leszedné akkor már ijedeznek, meg ez nekem túl sok…).
Szóval aki bedől ezeknek, akármelyiknek, csak azt kapja amit kért. A legtöbben nem kérnek a valóságból, nem szeretik, unalmasnak és kegyetlennek találják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!