A többi evangéliumban is beszél részletesen a farizeusokrol?
Mint például a mate 23 és 24 rész között.
Melyikek azok a részek ahol ehhez hasonlóan szó van a farizeusokrol?
#3#
Köszönöm a fennhangú rátarti kioktatást. Akkor megróbálok válaszolni az egyszerű kérdésedre.
Nos Máténál (23;) olvashatunk finom fenyegetéseket a Farizeusok számára Jézustól, melyek így kezdődnek: "Jaj néktek...".
Ám olvashatunk Lukács (11;)-ben is.
Ezektől eltekintve, szinte mindegyik Evangéliumban visszaköszön és elénktárul különböző eseményeknél a Farizeusokkal való meghasonlás, összeütközés.
Pl. Mat.9; 12; 16; 22; - Mar.2; 7; 8; - Luk.5; 6; 7; 11; - Ján.7; 8; 9;
Így röviden. Remélem tudtam segíteni.
Szeretlek. :)
Nem volt szándékomban ki oktatni vagy rátarti módon menyilvanulni feléd.
Most is belső feltetelezeseid alapján elítéltel. :)
Azért írtam hogy szeretlek, hogy így vetted a fáradságot. :)
Igen átt fogom olvasni, mert tényleg érdekel. Meg válaszolni is fogok a hosszabb leveledre.Most elfoglalt vagyok vannak itt dolgok, így későbbre halasztom, és nagyon hallás vagyok a tiszta lelkedért, azért is írtam, hogy szeretlek, igy érzek ez társul egy jó érzéssel is közben, hogy így ki írhatom, meg aranyosnak is találak, hogy igyekszel segiteni a legjobb tudásod szerint, bármiféle érdek nélkül.
#7# kérdező #
Én is nagyon örülök neked. Megkedveltelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!