Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Származhat Istentől olyan...

Származhat Istentől olyan rész a Bibliában ami szenvedést, haragot, gyülölete és viszályt eredményez? Ezeknek a részeknek van bármi közük Istenhez és az ő jóságához vagy csak simán emberi badarságok?

Figyelt kérdés

#Isten #Biblia #szándéka
2022. nov. 29. 08:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"ne hagyj életben egy lelket sem! Irtsd ki őket mindenestül"

„Aki megüti a jobb arcodat, annak tartsd oda a másikat is!” (Mt 5,39).

2022. dec. 7. 16:31
 22/24 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
74%
Nem értem hogy az hogy ellent mondás van egy régebbi és egy késöbbi parancs közt az miért jelenti azt hogy a régebbit nem ugyan az a személy adta ki.
2022. dec. 7. 16:41
 23/24 anonim ***** válasza:
46%

Mindenki nem is értheti, ezért vannak érthetetlen népírtások már sokezer éve, az egy szerető Isten nevében.

Aki erőszakot akar, azt azt olvas ki, aki szeretet akar, az pedig azt.

2022. dec. 7. 16:45
 24/24 anonim ***** válasza:
53%
22-es igen én is hol ezt mondom, hol azt. Pál apostol is pál fordulatot vett. Szerintem unalmas lenne az Isten is ha nem változtatná meg egyszer-kétszer a gondolatmenetét.
2022. dec. 7. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!