Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan kell élni egy keresztén...

Hogyan kell élni egy keresztény embernek?

Figyelt kérdés

Hogyan kell élnem? Mit kell tennem, miután újászülettem Krisztusban?

Ti, akik keresztények vagytok, hogyan éltek? Mi jellemzi a mindennapjaitokat? Mit csináltok, mivel foglalkoztok?

2022. nov. 22. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Átgondolod minden tetted, gondolatod, szabad előtt, hogy Istennek tetsző e és az üdvösségedet mozdítja e elő. Ha nem mozdítja elő kétszer meggondolod hogy kell e, ha pedig egyenesen károsnak gondolod nem teszed meg. Röviden mindent úgy teszel hogy előtte megkérdezed, "Uram, mit gondolsz erről?"

Ez természetesen az utópai, a cél. Nem mindig, sőt talán inkább sokszor nem sikerül, de erre törekszem mint katolikus.

2022. nov. 22. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Minden vagyonodat és idődet másoknak szenteled az úr Jézus krisztusban.
2022. nov. 22. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Hallgatok imádó dalokat... Több gyülekezet alkalmaikkal fent van youtube-n.illetve vannak tanítások: Derek Prince, Joseph Prince.

Figyelem Jézust, hogy melyiket nézeti velem...

Volt, hogy keresztény könyveket olvastam.

Az Új Szövetséget mindenképpen olvasd el, ha még nem tetted.. Ha nem értesz valamit kérdezd Jézust!

Jézust kell egyre jobban megismernünk! Ő a cél, egyre jobban Rá hasonlítani..

Áldjon az Úr és őrizzen szüntelen Tégedet!

2022. nov. 23. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Hogy hogyan kell élni? Nyilván úgy, mint Jézus, de tudom, hogy nem erre gondolsz.

Itt a válaszom:Ne érdekeljen az, hogy mit "kell" csinálnod. Egyszerűen csak szeresd Jézust, légy Vele és szépen lassan Ő gyümölcsöt terem benned. Ne csinálj semmit se "muszájból"! Hagyd Istenre. Te csak légy Vele! ☺️

Ahogy elkezdtem megismerni Őt, időt tölteni Vele, egyre jobban megnyilvánult bennem Isten, s mindaz, amit elvégzett bennem.

Próbáld ki, hogy nem erőlködsz, hanem csak " vagy" és hagysz időt Istennek.

Sok áldást! ☺️💗

2022. nov. 23. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!