A keresztényeknek tényleg nem lehet tetoválásuk?
Jézus 2 eseménnyel határozta meg azt az időszakot, amikor már nem lesz törvény, mivel nem lesz bűn sem. Az egyik ilyen esemény, hogy elmúlik a föld és az ég, a másik pedig az, hogy beteljesedik minden. Ez a két esemény értelemszerűen egybe játszik. Amikor elmúlik az ég és a föld, akkor új ég és új föld lesz, ez az Újjeruzsálem időszaka, amikor teljesen helyreáll (beteljesedik) minden. A beteljesedés a Bibliában sohasem a törvényre, hanem az időre vonatkozik. Mindaddig viszont, amíg van bűn, addig van törvény is, hiszen a törvény nevezi meg a bűnt. Ha nincs törvény, nincs mi ellen vétkezni. Márpedig bűn mind a mai napig van, a törvény tehát továbbra is teljes mértékben érvényes mindazokra az emberekre, akik nem fogadják el Jézus Krisztus keresztáldozatát.
#2#: "Nem igaz, nincs ilyen szabály, hogy a keresztényeknek ne lehetne tetoválásuk. Egyes szektákban tiltják valóban, de az is megkérdőjelezhető, hogy ők egyáltalán keresztények-e.
Azt valóban meg kell válogatni, hogy mit rakatunk magunkra."
Isten megteremtette az embert a maga szépségében és tökéletességében. Bármi azon kívűl, ami a testen van ront a szépségen és csúfsága lesz az annak! Ilyen egyszerű! Akár betegségből kifolyólag nem ép a bőr csúfság az annak. Ha szándékosan bármi okból kifolyólag tesznek jelöléseket a testre csúfsága az annak! Nem annyira bonyolult a dolog! ám ha hozzávetőlegesen vissza keressük a történelemben a billog, bélyeg, testi karcok, tetkók eredetét, hamar rájövünk, hogy miről is szól ez az egész. Aki nem jön rá az sajnos így járt, az varrason még magának néhányat, ahol van még hely a testén!!!!
Még jó, hogy nem vagyok szemüveges, mert csúfság az a testnek. Meg majd pucéran járok, mert te azt írtad, hogy a ami bármi a testen kívül van, csúfság az annak. Biztos valami vén perverz kujon vagy...
Kedves #13#-as. Nem kell túl spilázni és átesni a ló másik oldalára! Értelmetlenül és logikátlanul Megemlítetted a szemüveget ami az egészséges jó látás érdekében van. Aztán megemlítetted a ruházatot, ami egyrészt eltakarja a szemérmet, hogy ne legyünk pőrék és a hidegebb időszakban melegen tart. Félre értelmezted és félre magyaráztad az írásomat és a mondandómat. Ezt csinálják a jogászok, politikusok és vallásvezetők. Te is ilyen vagy????
Én azt mondtam, hogy ISten megteremtette az embert a maga külsőségével (bőrével) ami tökéletes önmagában. Ha az ember fogja magát és tele varratja tetkókkal, akkor megcsúfolja saját testét és ISten munkáját, teremtését. Vannak nagyon szép tetkós munkák én is művész lélek vagyok, sokat alkottam életemben, de a művészet legyen egy kép, egy freskó, fa vagy kő munka de az emberi testen csak csúfsága az annak. Nem beszélve a lelki tudat alatti működésről és munkálkodásról amik belül zajlanak mikozben az tetkós ember megjelenik a strandon vagy a kondi teremben, vagy az edző teremben, vagy az uszodában vagy a szaunában, gőzfürdőben stb. "Vajon mindenki látja a tetkómat"? "Vajon mindenki levágja a tetkómról, hogy mi a szitu és mihez tartsa magát?" stb.
Döntse el a keresztény ember, hogy miért is szeretne ill. akarna tetkót a testére varratni!!! Végül is lehet vért innia és lehet paráználkodnia meg lopnia is. Nem??? Mi a fontos és a lényeg? a test, a külsőség, a világ vagy pedig a tiszta bűn mentes lelkiismeretteljes élet???
Tehát a tetkó=vérivás és paráználkodás...
"Félre értelmezted és félre magyaráztad az írásomat és a mondandómat. Ezt csinálják a jogászok, politikusok és vallásvezetők. Te is ilyen vagy????"
Te meg a Bibliát forgattad ki, olyan vagy, mint a farizeusok, akik ellen Jézus szólt. Isten szava nem tiltja sehol se a tetoválást (ékszereket sem), de egyes hamis tanítók felesleges törvényeket próbálnak felállítani, amiket Isten sose rendelt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!