Isten hogy ítéli meg a pszichikai betegeket?
Úgy gondolom, hogy az internet csak egy nagyon szűk résen keresztül enged betekinteni valaki gondolkodásába. Ezért nem akarok azért ítélkezni amiatt, amit itt írnak egyesek.
Igen, amit leírt, az sötét, és rosszindulatú. De azt is tudom, hogy nekem is támadnak ilyen indulataim és gondolataim, amikor valaki nagyon megbánt, vagy fájdalmat okoz, vagy elárul. Csak én jobban tudom szabályozni, nem kis részben köszönhetően amúgy annak, hogy vannak mellettem, akik ebben segítenek.
Nem tudom, hogy egy szellemi fogyatékkal élő, vagy egy autista ezt hogyan éli meg, de el tudom képzelni, hogy szűretlenebbül jön ki belőle, mert kevésbé van tisztában akár a saját indulataival, akár a környezet normáival. És ezért úgy tűnik, mintha mélyebb meggyőződés állna a rosszindulat mögött, pedig inkább csak a belső kontroll gyengébb.
Nem sajnálom őt, inkább csak álságosnak érezném a magam részéről elítélni, amikor tudom, hogy gyenge pillanataimban nekem is átfutnak ezek a gondolatok az agyamon. De itt csak a magam nevében beszélek.
21. 22. 24.
Ha nem vagy laikus, akkor tudnod kell, hogy pszichiatriai betegekrol / betegekkel nem lehet es nem szabad igy beszelni.
A kerdezo valoszinuleg egy komplex diagnozisu beteg. Nem tudhatod, hogy volt-e pszichiatrian, hogy all-e pszichiatriai kezeles alatt.
Igen, o Anjucta, aki valoban borzalmas, kibirhatatlan dolgokat gyulolkodik ossze. Jelentsd a moderatoroknak, hogy el tudjak tavolitani, amit ir.
De az, hogy "sátánfattya", "sose feledd: közöd sincs Istenhez, nem is volt soha." ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!