Olyan Fehér Tárá mantra recitálás, kántálás, amiben nincs zene és ének, dallam, hanem tényleg a mantra kántálasa? Link jöhet.
Ilyenre gondolok:
Ez az om mani padme hum mantra, hallgass bele kérlek, ha a fenti leírásból nem érthető, hogy milyet szeretnék.
Nem ének. Nem zene. Csak a kántálás.
Illetve az még belefér, hogy kántálás és vmi instrumentális zene. De a mantra lehetőleg ne énekelve legyen.
Köszönöm szépen! 🙏🤍☀️
Tehát aminek ez a szövege:
Oṃ Tāre Tuttāre Ture Mama Ayuḥ Punya Jñānā Puśtiṃ Kuru Svāhā
(Om Tare Tuttare Ture Mama Ayuh Punya Jñana Pustim Kuru Svaha)
#2. Igen, nagyon köszönöm! Igaz, az nem írtam, hogy milyen nyelven legyen. Sajnos azon a nyelven nem tudom vele együtt mondani.
#3. Nagyon jók, köszi!
A Garchen Rinpoche előadásában lévőt én is megtaláltam a Youtube-on még régebben, vele mondtam egy ideig (de neki nem olyan tiszta a hangja. Elnézést... Egyébként ő volt többször Magyarországon, egyszer találkoztam is vele).
Nem ismerem azt a Soundcloudot. Regisztráció nélkül is lehet ott keresni? Milyen kulcsszavakat adtál meg a kereséshez?
Ezeket még meg tudod írni?
Előre is nagyon köszönöm!
#2, #3. Esetleg ezekhez is értesz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__120..
Illetve mi a véleményed erről az egész témáról?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!