Jézus tényleg tanította ezt?
Egy Avatara nevű nő, azt állítja ebben a videóban, hogy Jézus a reinkarnációt tanítota, és a kereszténység is régen. Meg, hogy akikor meghalunk nem a mennybe megyünk vagy pokolba hanem egy kisbaba testébe. Szerintetek igaz, hogy reinkarnáció van?
12 percnél mondja a Jézusost, de végig a reinkarnációról beszél.
10/...
Ahogy mondod ez a „Szerintem igaz” valóban nagyon kevés, de a kérdező nem kért bizonyítékot, se tényeket, úgy nem gyarapítottam a szavakat.
Ninccs bizonyos adott létszám, de van népesség növekedés és vannak fiatal lelkek és vannak akik már több életet leéltek és vannak akik már továbbá nem térnek vissza. És ha a lélek már elért egy bitzonyos színvonalat, nem kíván egy alacsonyabb tudattal rendelkező élőlényben újászületni.
Nem, a „tisztulás folyamata” nem vezeklés az elkövetett bűnökért, hanem egyszerűen csak a tettek következménye. Minden cselekedet, jo vagy rossz, minden érzelem, minden kimondott, szó vagy gondolat egy nyomot hagy az egyetemes tudatban. Minél hatékonyabb, vagy minél többször lett ismételve egy gondolat, érzelem vagy a cselekedet, annál mélyebb a lenyomat, míg végül visszatér mint a szokás hatlma. És ez az ami az elhunyt tudatát (lelkét) az inkarnációra készteti.
Az amnézia, az hogy nem emlékezünk előző életeinkre arra szolgál, hogy megvédjen bennünket, hogy a tisztulás folyamatát ne zavarja és csak a földi élet tartamára hat ki. De a tisztulási folyamat nem ér véget a halálal.
Igen, az alany a jelen életben is elronthatja a tisztulási folyamatot, annak ellenére hogy az elhnyt a köztes lét folyamán általában gondosan előkészül egy újabb inkanációra.
Bukott angyalok, demónok szerintem csak a bibliai tanmesékben léteznek és a lelkiismeretes terapeuta nem hagygyja őrizetlenül páciensét.
"Ha reinkarnáció van és igaz lenne, az azt jelenti, hogy már eleve van egy bizonysos adott létszám, ami nem változik és örökös körforgásban van"
És szerinted mégis miért jelentené azt, hogy már eleve van egy bizonyos számú lélek?
Miért ne jöhetnének újak abból a Forrásból, ahonnan a többi?
Másrészt mire alapozod azt a feltételezésedet, hogy a lelkek örökké inkarnációs körforgásban vannak?
Ha eleve helytelen feltételezésekből indulsz ki, akkor az egész gondolatmeneted értelmét veszíti, mert helytelenek lesznek a következtetéseid.
Én is hallottam ezt, állítólag a Vatikán alatt élő gyíkemberek őrzik, maga a pápa se láthatja sajnos.
15
Feltettél egy kérdést reinkarnációval kapcsolatban, amiben szerepelt ez a mondat?
"Szerintetek igaz, hogy reinkarnáció van?"
A 11. hozzászóló időt, energiát szánt arra, válaszoljon neked a saját hite, meggyőződése szerint - mint mindenki más, aki hozzászólt a kérdésedhez.
Senkit nem bántott meg, senkit nem kritizált, senkivel nem személyeskedett, senkinek a hitére, vallására nem tett semmilyen megjegyzést.
Mi váltotta ki belőled ezt az indulatos, lekezelő, bántó hangnemű és ellenséges reakciót?
18
Mi volt a célod azzal, hogy kiírtad itt ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!