Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az mitől van, hogy Isten az...

Az mitől van, hogy Isten az Ószövetségben egy kegyetlen, megtorló uralkodónak, míg az Újszövetségben meg egy kedves, törődő atyának tűnik?

Figyelt kérdés

2022. okt. 7. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

9

Tovább megyek: akik hisznek Istenben, azt mondják, nem lehet tudni, hogy mit miért csinál.

Jöhetsz ezekkel a szavakkal, hogy "tesztel", "szivat", "mindent tud", mintha ember volna, ha le akarod járatni a hivőket.

Miért zavar téged ennyire, hogy mások hisznek?

2022. okt. 9. 21:01
 12/18 KZitus ***** válasza:

In hiszek Istenben, és tudom mit miért, és miért így csinálja a dolgait. A Bibliából tudtam meg a döntéseinek, eljárásának az okait.

A sok sok miért?-re a válaszait.

2022. okt. 9. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy hiszel, hanem hogy butaságban hiszel.

Pont most mutattam be egy logikai bukfencet a vallásod részéről.

Inkább hárítasz, minthogy megválaszold.

Ez az ugrálás és nem válaszadás, majd magad áldozatnak beállítás nagyon megy.

2022. okt. 10. 00:30
 14/18 anonim ***** válasza:

11

Te honnan tudod, hogy én miben hiszek?

Egy egész pszichológiai látleletet állítottál itt ki rólam, a semmire?

2022. okt. 10. 00:59
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Az úr aki ott agyagozott az biológiai felemelkedett volt Jézus meg másolt , mint Buddha. Valódi Jogos Felemelkedett az büntető. O neki kellett volna elhozni az örök életet, de nem jutott hatalomhoz. A gonoszok , meg zsidok megfurtak. A világ már ilyen marad 10000 évig. Amortizáció és nyomor csak neha egy két hónap javulás.
2023. febr. 10. 11:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem te már leamortizálódtál rendesen.

2023. febr. 15. 11:14
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
A jogosan fekemelkedett az büntető. Az ur az meg egy bukott isten. Az Isten törvényeit megsertette. Lásd Jézus. O nem is volt jogos. Meg tudta , hogy elaruljak és meg is belement. Tehát egy kicsit gonosz volt és uzletelt. Hivatalosan az a törvény, hogy Fehér Magyar Jo Istennel alku nincs. Mert ő a tökéletes. Nincs ok, se ertelme alkudni neki.
2023. febr. 16. 07:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Amit mondasz arra van valami bizonyíték vagy csak simán a szektások ezzel tömték tele a fejed?

Vagy csak sima skizofrénia?

2023. febr. 16. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!