Hogy lehet azt feldolgozni, hogy Isten adott egy második esélyt a volt férjemnek,csak éppen nem mellettem?
A férjem rengetegszer bántott engem és szenvedtem miatta, részletekbe most nem akarok belemenni.. Évekkel később megtért, megváltozott, újranősült és persze azzal a nővel pedig boldogok.. Az a másik nő mégis mitől jobb? Azzal miért tud szépen viselkedni? Engem elhagyott terhesen.. mindenen egyedül mentem át. Majd amikor ő gondolt egyet, hogy megváltozik, vígan éli életét valaki mással. Azzal a valakivel viselkedik szépen, amit én is megérdemeltem volna. Isten nem gondol ilyenkor rám? Hogy nekem mennyire fájdalmas ezt látnom??
Elegem van Istenből. Úgy érzem, azok után, amit a volt férjem velem tett, nem érdemli meg, hogy boldog legyen.
Isten nagyon is gondolt rád. Megszabadított egy rohadéktól, mivel te magad birka voltál és két kézzel kapaszkodtál egy bántalmazó szarba. Le kellene térdelned és mélységes hálát kellene adnod Istennek. Csak nem képzeled, hogy a másik nővel nem úgy bánik, mint veled? Ha még nem is, de csak idő kérdése. Senki sem változik meg, senki sem bújik ki a bőréből, csak mert épp bigott kereszténynek mutatja magát. De hogy te még mindig a bántalmazó után nyavalyogsz....komolyan nem tudom ép ésszel megérteni, felfogni.
Ez lenne a normális válasz, de sajnos látom, hogy megint a trollunk tevékenykedik.
Valamit nem értek:
ha a férjed megjavult, és innen kezdve jó akar lenni - csak nem akarod elgáncsolni?
Bosszúálló vagy?
Azt tudod, hogy ezért a pokolra kerülhetsz?
Miért nem valami jót akarsz inkább csinálni?
Hat, gondolj arra, hogy Isten tudja, mit csinal, a jovore nezve is. Borzasztoan igazsagtalannak tunik, de ne felejtsd el, hogy sem a te, sem a volt ferjed eletenek nincs meg vege.
Sokkal, de sokkal jobb eletet tartogat neked, mint ez a ferfi, aki ilyen csunyan bant veled, meg akkor is, ha most nehez elhinni. Addig fog az o boldogsaga zavarni, amig nem talalsz te is jo kapcsolatot. Csomo ilyet lattam mar. De teljesen megertem a fajdalmadat.
Te vágod tönkre a te boldogságod.
Ő tovább lépet, javult és boldog lett. Nem veled mert akkor még nem volt olyan.
Te mit csináltál? Itt rágódsz és bosszankodsz rajta. Már nem vagytok együtt de még mindig árt neked. Pontosabban most már te magadnak.
Továbn kell lépned és törekedned kell arra hogy boldog legyél.
Jobb lesz bármi attól ha bosszankodsz??
Csak az idődet b..... el és ártasz magadnak.
(itt a gyakorin ne nagyon szamits egyutterzesre
senki nem hagyja ki, ha jol belerughat abba, aki a foldon van
valakit terhesen elhagy a férje: hogy mer bosszankodni meg ragodni, ahelyett, hogy terden allva adna hálát, ja, es tudjon rola, hogy ezert pokolra is fog kerulni)
9es
Nem azt írtam hogy hálát kéne adnia bárkinek is. Rossz az ami vele történt. De attól hogy itt írogat nem lesz semmi sem jobb. Ahogyan attól sem hogy ha azon rágódik hogy a férjének jó.
Ha az a cél hogy jó legyen a kérdezőnek akkor fel kell hagynia azzal hogy ezzen pörög.
"más nő meg megkapja azt a szeretetet amit nekem kellett volna!"
Te is megkaphatod azt a szeretetett és még talán sokkal többet is MÁSTÓL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!