Honnan tudom, hogy Jézus hozzám szól?
Az agyamba hallom a gondolatokat, de az nem Jézus szerintem hanem a saját agyam, ahogyan én gondolkozom. Na de, akkor honnan tudom, hogy Ő mikor szól hozzám?
19L
Jézus nem szól hozzád (noha voltak már hasonló csoda esetek), hanem vezet a Szent Szellem által. Isten terel és vezet. Figyelni kell. Ha pedig ott van a küszöbödön az ajtód előtt akkor tárd ki Neki a szíved ajtaját, szólj hozzá hittel őszintén és alázatosan. Bánd meg és valld meg a bűneidet és hívd be magadhoz, hívd be a házadba, a szívedbe az életedbe. Fogadd el Öt Uradnak, Istenednek, személyes Megváltódnak. Ha ez megtörténik, akkor be is költözik hozzád az Ő Szent Szelleme által és azután Ő fog vezetni szellemben értelemben, világosságban, igazságban.
Jn.14,23. Felele Jézus és monda néki: Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk.
Jel.3,20. Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.
Jn.16,13. De mikor eljő amaz, az igazságnak Lelke, elvezérel majd titeket minden igazságra. Mert nem ő magától szól, hanem azokat szólja, a miket hall, és a bekövetkezendőket megjelenti néktek.
1Jn.2,27. És az a kenet, a melyet ti kaptatok tőle, bennetek marad, és így nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket; hanem a mint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz is az és nem hazugság, és a miként megtanított titeket, úgy maradjatok ő benne.
Köszönöm a válaszotokat <3.
Csak valaki mondta, hogy Jézus hozzá szólt, pl én csak a Bibliában éreztem, hogy nekem szán történeteket. De nem tudom, hogy hallani hallotam-e már az ő hangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!