Istenhívő vállalkozóként hogyan derítenétek ki, hogy konkurens vállalkozók mennyiért dolgoznak?
Figyelt kérdés
A legtöbben nem írják ki a weboldalukra az áraikat, talán egyfajta piaci versengés miatt. Persze potenciális vásárlónak kiadva magam egy árajánlat kéréssel könnyen kideríthetem ki mennyiért dolgozik. De hogyan csinálnátok, ha nem akarnátok másnak kiadni magatokat? Egyszerűen csak őszintén megkérdeznétek, aztán vagy megmondja, vagy nem?2022. aug. 19. 20:31
1/5 anonim válasza:
Kémkedj utána minden elképzelhető módon, aztán majd meggyónod.
2/5 anonim válasza:
Az "istenhívő vállalkozó" kifejezés csak egy bizonyos vallás esetén értelmezhető, a többi esetén ha betartod az előírásokat, vállalkozóként pillanatok alatt csődbe mész. Abban az egy vallásban viszont simán belefér ennyi hazugság.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Saját szolgáltatás beárazása miatt gondolkodtam ezen, de végül arra jutottam, hogy nem kell tudnom a konkurencia árait ahhoz, hogy beárazzam a saját szolgáltatásomat.
2022. aug. 21. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!