Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vállalkozók, honnan vannak az...

Vállalkozók, honnan vannak az ügyfeleitek?

Figyelt kérdés
Hirdetés? Ismerettség? Rendezvényen networking? Egyéb?
2022. aug. 18. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen típusú vállalkozásod van?
2022. aug. 18. 17:23
 2/8 A kérdező kommentje:
grafika, videó, animáció
2022. aug. 18. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:

És úgy indítottad, h egy darab megrendelőd sem volt?

Általában ajánlják egymásnak a megrendelők a megbízható vállalkozókat. Én régebben fordítottam, mindig ajánlásra jöttek az új kuncsaftok.

2022. aug. 18. 17:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, évek óta csinálom :D de nyilván a KATA árszabására voltam beállva, és most kéne pár új ember, hogy kitermeljem a pluszokat
2022. aug. 18. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Emelj arat.
2022. aug. 18. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
En tanacsado vallalkozo vagyok, meghirdetett poziciokra jelentkezem es ugy szerzodok le az ugyfellel
2022. aug. 18. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Igne, ezt is szoktam :D De valamiért a grafikus arcát nagyon szeretnék egész nap nézni az irodában :C
2022. aug. 18. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Marketing. Legtöbbször ajánlanak egymásnak az ügyfelek, de ha épp van kapacitásom és szembejön egy olyan hirdetés, ami érdekel, nem derogál jelentkezni. Ennyiből eddig mindig volt elég ügyfél.
2022. aug. 19. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!