Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az normális hogy m*r*h*n*a...

Az normális hogy m*r*h*n*a által mintha megtértem, és igyekszem Isten szeretetének tudatában élni?

Figyelt kérdés
mintha egyé váltam volna velem, az uramnak tekintem kb mint a vikingek Odint, képes lennék a legnagyobb ellenségeimnek is megbocsájtani őszintén szívvel, lélekkel. Van a munkahelyemen egy srác mindenki bántja, csúfolják hogy büdös, mosdatlan mindig, alkoholista (erről persze próbálom lebeszélni) stb... de én lettem a legjobb barátja, ezért engem is kezdenek megutálni, úgy érzem ezt nem helyes hagyni, és igenis kiállok érte, kicsit úgy érzem hogy marihuána által tértem meg. De van Isten hogy érez irántam? Úgy érzem jó ember vagyok ettől.
2022. aug. 18. 18:21
 1/5 A kérdező kommentje:
úgy tudom a sámánok is így próbálnak közel kerülni az Úrhoz, de mint kereszt emberként, mit szól ehhez Isten szerintetek? Persze nem lehet tudni, de mégis?
2022. aug. 18. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen mariska sokmindenre képes. Mégiscsak egy tudatmódosító szerről beszélünk...
2022. aug. 18. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Vagy sámánizmus, vagy kereszténység. A kettő együtt nem megy.

I'll Never Go Back - Shaman Testimony

https://www.youtube.com/watch?v=QW-l-CPC6QY

2022. aug. 18. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Én fideszes lettem tõle
2022. aug. 18. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor inkább ne fogyaszd tovább.. úgy látszik hülye lettél tőle
2022. aug. 18. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!