Tudom, hogy ez nem normalis de egesz fiatalkoromban vagytam volna egy fiatal ferfi szeretetere es nem hagy nyugodni engemet ez legbelul hogyan csillapitsam ezt a vagyat magamban!?
Igen jol tudom azt is,hogy genallomany hibas meg agymukodesi zavaros beteg serult vagyok/voltam mindigis mentalisan-szellemileg egyarant de akkor is jo lett volna megelni egy ilyet,vagy amigcsak elek ebben a maradek keves idoben ami hatra van nekem merthogy iden vagyok ebben az evben 30 eves 2019-ben.
bocs elnezest kerek az ekezet nelkuli irasomert.
Hogyhogy nem jött össze egy sráccal sem?
Egy megjegyzés: a "szeretet" szót ne keverd a nemi vágyakkal, az utóbbit elég könnyen kiélheted ha megvan a kellő őszinteség és nyitottság benned és az ismeretségi körödben lévő férfiakkal és utalsz rá hogy épp ilyesmi hiányzik
22/F
Áh... így már világos
Miért gondolod hogy beteg lennél azért mert a férfiak tetszenek?
Én világ életemben nőkkel voltam csak szexuálisan együtt, de nem tagadom hogy nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet egy sráccal is, és nincs ezzel semmi gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!