Mit gondolsz? Jól látom dolgokat?
Figyelt kérdés
Keresztény vagyok! Református vallású Hiszek az Egy Istenben, mindenható Atyában menny és föld teremtőjében.... és hiszek Jézus Krisztusban Isten Egyszülött Fiában a mi megváltó Urunkban... s hiszek Szentlélekben! Hiszek benne hogy biblia Isten igéje. Próbálok jó emberként élni, Isten parancsai szerint szeretet békességben...hiszem h pokol vagy menny van a halál után!!!!! DE ENNEK ELLENÉRE AZT ÁLLÍTOM : ONNAN MÉG NEM JŐTT VISSZA SENKI!!! NEMTUDJUK 100%-ban hogy mi történik, de abban biztos vagyok hogy van valami, de nem tudjuk pontosan menny vagy pokol van e, vagy egy dimenzió ahol mindenki együtt van, de az megeshet hogy meghalunk és vége nincs semmi , ... SENKI , ÈLŐ EMBER NEM TUDJA. SE PAP, SE LELKÉSZ, SENKI DE SENKI! Csak az aki már meghalt, és ott van!.2022. aug. 15. 18:54
21/22 anonim válasza:
Ami azt illeti van: Jézus Krisztus. Neki pedig hála Istennek voltak olyan előrelátó tanítványai, akik legyezték, hogy miket mondott, S így biztosan mondhatjuk hogy van Menny, Pokol, és Purgatórium. Ha vallásos életet akarsz élni, javaslom hogy forgasd egy kicsit a bibliát, mert nélküle nehéz lesz.
22/22 anonim válasza:
A purgatórium a Szenthagyomány része. Még a katolikus egyház is beismerte, hogy nem biblikus.
(tudom, hogy ez egy református/kálvinista oldal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!