A Krisna-tudatú, vaisnava hinduk miért nem házalnak, kiabálnak az utcán, illetve miért nyitottak más vallások és emberek felé is?
Az utcán sem szoktak leszólítgatni és kiabálni. Egyedül úgy láttam szerzeteseket, hogy hindu vallási énekeket mantráztak, és talán szitáron kísérték, de hasonlót más vallások történelmi irányzatainál is láttam.
Más vallások felé is nyitottak: https://www.youtube.com/watch?v=J9Gx0jwUzuI
Miért nem csinálják a felsoroltakat, mint pl. a Jehova tanúi?
Hat, ha azt vesszuk, eleg hangosak, amikor felvonulasokat tartanak :D
Nekem kicsit mar sok, hogy barhova megyek, mindig belebotlok egy ilyenbe. De hazalni vegulis nem hazalnak es sokat jotekonykodnak valoban, ugyhogy az biztos, hogy nem artanak senkinek.
Amugy meg pont annyira fogadjak el a mas vallasokat, mint masok. A felszinen nincs bajuk vele, edesen mosolyognak, beszelgetnek veled, stb, de attol meg termeszetesen megtartjak a 3 lepes tavolsagot. Es ugyanez van, ha meleg vagy.
Van krisnas ismerosom, sokat beszelgettem vele, innen a tapasztalat.
#3.
Nem igaz. A jehovisták rendszerint odajönnek, becsöngetnek stb. Buddhista szerzeteseket, illetve keresztény szerzeteseket is láttam már koldulni, bár ők sokszor csak ételt fogadnak el, nem főzhetsz nekik külön, a maradékból kell adnod, nem beszélhetnek, nem köszönik meg az ételt, igazából neked kell hálát adnod, hogy adhattál, rád se néznek, mezítláb, szerzetesi csuhában vannak, szemüket lesütik.
Ne mond már, hogy nem igaz, például a gödöllői bevásárló parkolójában is rendszeresen leszólítanak és tukmálják portékájukat. Az nem igaz, hogy ételt fogadnak csak el, mert tőlünk inkább pénzt szoktak kérni. Anyum néha ad is, egyszer nem mondták, hogy nem fogadják el.
Aki itt nem mond igazat, az te vagy.
#5.
Buddhista és keresztény szerzetesekről beszéltem, akik csak ételt fogadnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!