Honnan kéne tudnom, hogy a keresztények vagy a spirituális sátánistáknak van igaza?
"Tudsz nekem racionális magyarazázatot adni egy erőmeditáció következtében bekövetkezett démoni jelenésről amit mindenki átélt aki kipróbálta?"
És te?
Most komolyan.
Valaki azt mondja hogy szerinte démonokat látot vagy érzed, is te ezt hitelesebb bizonyitéknak tartod mint hogy más mondja?
Ha tényleg igy van hogy mindenki aki kiprobálja érzi, akkor probáld ki.
Mondok egy erdekes szinte hihetetlen tortenetet az agy erejerol.
Tortent egyszer hogy ket ember belogott ingyen fuvar remenyeben egy ures fagyaszto kocsi rakterebe. Nemsokara elindult az auto, es eleg hosszu utat tett meg. Ido kozben bekapcsolta a sofor a szelloztetot ami ugy nezett ki a bent uloknek mintha a fagyaszto uzemelne. mire az auto megallt a celnal es kinyitottak az ajtot, ket halalra fagyott embert talaltak, holott meg hideg sem volt. Fagyaszto kocsiban a ventillatorra azt hihettek hogy beindult a fagyasztas.
Vagy ott vannak a placebo tablettatol gyogyult emberek.
Vagy a tv-ben tavgyogyitok sikerei.
Nem folytatom. Az agy nagyon be tudja csapni az embert ha erosen koncentral, es hinni akar valamiben.
Ezt en tudom mert a szomszed cellaban folyton hallom hogy azt hiszi magarol hogy o Napolen...pedig az en vagyok. ;)
Voltam egyszer egy ezotériával kapcsolatos szertartáson.
Ott is rengeteg történetett meséltek hogy érezték az energiákat, mindenféle víz szelleme meg hasonlókat.
De biztosan találsz olyanokat is akiknek Jézussal vagy Máriával kapcsolatban vannak hasonló élményeik.
Nagyon sok mindent át lehet élni. De nem lesz valóság attól még.
Hozzáteném még azt is hogy míg sokan éltek át dolgokat a szertartás közben én semmit nem éreztem. De voltam sok más hasonlón is és ott sem.
Arra sem árt amúgy figyelni hogy miket kell csinálni.
Van hogy érzel valamit de az természetes vele járója annak amit elötte csinálnod kellet. Sok ilyen tapasztalás olyan szintü trükk mint amikor oda állsz a fal mellé, melletted leengedve van a kezed és próbálod el tolni a falat. Utána pedig amimor el állsz a faltól egy "varázslatos erő" fel emeli a kezed.
Arról se feldkezzünk meg hogy aki beszámól valami komolyabb tapasztalásról az lehet hogy csak mentálisan beteg vagy egyéb ok miatt hallucinált
Mivel nem bejegyzett vallás a spirituális sátánizmus ezért nem tudok egy konkrét számot mondani mindenesetre több millió ember így gondolja de ami ennél is meggyőzőbb, hogy nem találsz olyat aki kipróbált egy ilyen jellegű meditációt és azt mondaná, hogy nem működött.
Persze a placebora én is gondoltam már de ez azért több. Placeboval nem lehet konkrét diskurzusokat lefolytatni démonokkal vagy érezni az érintésüket, jelenlétüket.
Hogyne lehetne. A masik cellaban van egy skrizofren aki folyamatosan demonokkal vitatkozik...
Egyszer feltettek egy kerdest, hogy a 17. szazad kornyeken ha valaki azt mondta kogy valami szenttel beszelget, azt nagy tiszteletben tartottak es elobb utobb ot is szentte avattak, most mivel bovult a tudasunk mit tennenek egy emberrel aki egy lathatatlan szenttel beszelget, meg hogy kulonbozo erok hatnak ra?
Nagyon ne gondolkozz a valaszon, elarulom, itt van a harmadik cellaban. :)
Ne szórakozz már XD
Egyébként akár tetszik, akár nem ezt nem lehet ennyivel elintézni. Ennyi ember akibe biztosan voltak szkeptikusok is, hogyhogy mindenki azt monda, hogy működik, tapasztalták? Aki kipróbálta az mind beszélt vele, érezte és néha látta is.
Tudom mind itt vannak, szoktunk sakkozni pingpongutovel a teniszpalyan, sokat tanulok toluk, csak nem tudom hasznalni mert en nem vagyok annyira orult!!!
Probald meg megerteni mit mondok,es mi az ertelme. Ha sikerul lehet hogy megvilagosodsz, es nem teszel fel ilyen kerdeseket. Ha nem, van meg itt rengeteg ures cella, szivesen latunk. ;)
Az agy tényleg elég bonyolult hozzá, hogy bármit is érezhess.
Ezek mind NEM bizonyítékok.
Persze becsaphatod magad, de az nem okos dolog.
Nekem is volt már ilyen élményem, csak engem nem hatott meg (pedig látványos volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!