Honnan kéne tudnom, hogy a keresztények vagy a spirituális sátánistáknak van igaza?
"Értelek de állást kell foglalni és így nehéz."
Van rengeteg vallás. Így még nehezebb.
"Sátán és démonjai megtapasztalhatók"
Hogyan is?
Rengeteg vallást kutattam és gyakoroltam is de végső soron a kereszténységnél kötöttem ki.
Aztán megismertem a spirituális sátánizmust és újra elbizonytalanodtam.
Sátán és démonjai pedig mindenféle meditáció, jóga meg mit tudom én milyen úton megtapasztalható. Én magamat szkeptikusnak tartom de mikor már az ezredik ember számol be erről akkor az már hihető számomra.
"mikor már az ezredik ember számol be erről akkor az már hihető számomra."
.
Ha ez határozza meg, hogy hihető-e valami vagy sem, akkor hinned kell a laposföld elméletet is.
Többen vannak, akik ebben hisznek, mint a sátánizmus bármelyik fajának, sőt összesen a sátánizmusban.
A Sátán ugyanúgy nem kézzel fogható, mint Isten, mindegyik mögött a HIT áll.
Na ez érdekes amit írsz :D
Szerinted mitól rángatóznak ott az emberek? Ha racionális választ szeretnénk adni a kérdésre akkor azt mondanánk, hogy szándékosan rájátszanak + beileszkednek a tömegbe
De ezt egy egyedül meditáló sátánista esetében nehez lehet elmondani. Tudsz nekem racionális magyarazázatot adni egy erőmeditáció következtében bekövetkezett démoni jelenésről amit mindenki átélt aki kipróbálta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!