Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem régiben keresztény lettem...

Nem régiben keresztény lettem de úgy érzem semmivel sem lett több az életem. Valamit nem csinálok jól?

Figyelt kérdés
Évek óta kerestem az utam, sok vallást megismertem, sok vallást gyakoroltam de meggyőződéssel vagyok már keresztény. Ha nem is feltétlen sokat de minden nap olvasom a Bibliát és próbálok minimum egyszer egy nap (este) imádkozni de valamiért még nem adott nekem egyértelmű választ Isten a létezésére.

2022. júl. 26. 23:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Én is 100%-ig hiszem, hogy vagyok."

Ezt miért mondod?

2022. júl. 30. 07:32
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező képes azt elhinni, hogy Önmaga létezik... nyilván :D

És ebben 100%ig biztos is

2022. júl. 30. 08:31
 23/24 A kérdező kommentje:
Azt szerettem volna ezzel átadni, hogy Jézusnak nem volt nehéz ennyire kitartóan hinni Istenben mert Ő volt az
2022. júl. 30. 11:10
 24/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

Pál apostol szavait ajánlom figyelmedbe: "Az az indulat legyen bennetek, amely Krisztus Jézusban is megvolt: aki Isten formájában lévén nem tekintette zsákmánynak, hogy egyenlő Istennel, hanem megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és emberként élt; megalázta magát, és engedelmes volt mindhalálig, mégpedig a kereszthalálig. Ezért fel is magasztalta őt Isten mindenek fölé, és azt a nevet adományozta neki, amely minden névnél nagyobb, hogy Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alattiaké; és minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére." (Filippi 2:5-11). Krisztus megüresítette magát, emberként élt, így ugyanolyan nehéz volt kitartóan hinnie, mint nekünk.

Üdv. Péter

2022. júl. 30. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!