Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Ádám és Éva volt az első...

Ha Ádám és Éva volt az első ember,akkor hogy népesült be a föld?

Figyelt kérdés
Annyi gyereket biztos nem csináltak.
2022. júl. 6. 09:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%

#9 vagy ott van az asszony akit Jézus eb-nek hívott szerinted az ember volt? Nem...

Márk 7:27 Jézus pedig monda néki: Engedd, hogy először a fiak elégíttessenek meg. Mert nem jó a fiak kenyerét elvenni, és az ebeknek vetni.

2022. júl. 6. 11:22
 12/32 anonim ***** válasza:
51%
mint mondtam ádám és éva volt az első EMBERpár aki tényleg ember volt.
2022. júl. 6. 11:23
 13/32 Drakula ***** válasza:
36%

Ugy értem hogy ádám is éva korában nem ír ilyet a biblia.

Egyébként akkor jól értem hogy a hitetek szerint aki nem keresztény az nem is ember?

2022. júl. 6. 11:30
 14/32 anonim ***** válasza:
21%
#13 bibliai alapú hit nem is kereszténységre épül hanem izraelitákra
2022. júl. 6. 11:33
 15/32 Drakula ***** válasza:
36%
14-es De ők az Újszövetségböl idézgettek ami pont hogy nem az izraelita, hanem a keresztények része.
2022. júl. 6. 11:38
 16/32 anonim ***** válasza:
59%

A testvérek egymás között házasodtak. Ádámtól származik minden ember.

Ha egy folyót megmérgezünk a közvetlen eredetétől, és utána 2-3 másodperc után iszunk belőle (a forrástól, eredettől) nem lesz bajunk. Lentebb, távolabb viszont mérgező. Tehát minél távolabb vagyunk a fizikai tökéletességtől (mert ők azok voltak), annál több az emberi génekben a mutáció. Tehát nagyobb a hiba lehetőség, megbetegedés, tökéletlenség. Pl. a közeli rokonok kapcsán, igen valószínű, hogy rendellenes lesz a gyermek... De, az ő esetükben nem volt más lehetőség, elfogadott, és Isten által megengedett.

2022. júl. 6. 11:43
 17/32 anonim ***** válasza:
#15 újszövetségbe emliti hogy izraelita származásu
2022. júl. 6. 12:16
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
#16 ilyenről szo sincs... nem voltak vérfertőzőek.
2022. júl. 6. 12:16
 19/32 anonim ***** válasza:
51%
18-nak. Nem is. Olvasd el, miért nem: Tökéletességhez közelebb álltak, ezért nem volt vérfertőzés. A folyó példájával próbáltam szemléltetni...
2022. júl. 6. 12:24
 20/32 anonim ***** válasza:
44%
#19 már akkoris éltek rajtuk kivül emberek csak ezt a biblia konkrétan nem irja. ha tökéletesek voltak akkor a fajtalankodás mint a családi szeksz az teljesen kivan zárvA
2022. júl. 6. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!