Mi a probléma Jehova Tanúival? Miért mondják rájuk, hogy szektások?
Hallottam már sok mindent de a mai napon pont megkellet volna indokolnom miért és nem tudtam.
Az a része tiszta, hogy tiltva van nekik, hogy más vallások felől érdeklődjenek és csak a saját felekezetük igazát hirdetik a többi pedig csúnya, rossz, sátáni dehát minden Ábrahámita vallás ezt mondja magáról.
Ezen kívül még azt az embert tudom felhozni aki írt egy könyvet arról, hogy Jehova Tanúja volt és elég magasra sikerült magát felküzdeni a ranglétrán és onnan látta át, hogy mennyire a pénzre és az átverésre épül az egész de itt is azt kell mondanom, hogy melyik vallásnál nincs ez így.
Válaszokat előre is köszönöm és kérek mindenkit, hogy kulturáltan fogalmazza meg véleményét!
A vessző hova tétele szerintem inkább alap tanítástól függ:D
Nálunk úgy van hogy a halottak nem tudnak semmiről és majd egy meghatározott időpontban feltámadnak Isten királyságban
Gondolom ezért van így
Amúgy nem tudtam hogy elég csak a vérvételt vissza utasítani ahhoz hogy valaki életellenes legyen
Gondolom naponta milliárdan halnak bele ebbe...
A biztonságra is nagyon odafigyelnek. Minden munkát legalább ketten csináljanak, tűzvédelmi oktatás vagy ha valahol katasztrófa történik akkor elsők között mennek segíteni a testvéreiknek
Szia kedves kérdező azért mert ők azt vaják hogy nincs három isten csak egy van az atya jézus a fia a szent szent szelem pedig az atyának a tevékeny ereje tovább ha valaki meghal nem megy fel a menybe se nem megy a pokolba hanem csak meghal és nem tud semit várja hogy isten feltámasza hogy nem a menybe lesz az örök élet hanem a földön és csak 144000-ren menek a menybe.
János 17:3
Példabeszédek 8:22-32
Zsoltárok 37:10
Jelenések 5:14
Jelenések 14:1
Lukács 12:32
1 korinthus 8:6
János 5:19
János 6:38
János 7:16
Lukács 4:18
Máté 20:23
Lukács 22:42
1 korinthus 15:24
János 14:28
7# egyáltalán nem normális emberek azok után hogy alapvetően az ember személyes terét sértik minden mozdulatokkal, a saját családukat is képesek elvágni maguktól mert nem agymosott birkák stb
9# pedig szekta szinte minden egyezik .
Amúgy kérdező azért mert undorító full hülye emberek akik bele másznak mindenki személyes terébe stb.
Amúgy oroszországba betiltották a JT-t ebbe special teljesen egyet értek az oroszokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!