A római katolikusok miért imádják Máriát (Jézus anyja)?
Óh te jó ég, ennyi istentelen, eretnek állítást se láttam még egy hozzászólásban, mint amennyit sikerült leírnod. Neked sürgősen meg kell térned az igaz hit világosságára, mert a sátán útját járod.
Ezen felül láthatóan nőgyűlölő is vagy. Nem csak azért mert láthatóan utálod a Szűzanyát, hanem pl e miatt is:
"És ha megházasodott volna, akkor ugyanúgy járt volna, mint Ádám. Mert Ádámot Éva vitte bűnbe."
Mintha minden gonosznak a forrása a nő lenne. De megsúgom, ha Ádám nem akarja, akkor Éva nem tudta volna bűnbe vinni...
A Sátánnak az volt a célja, hogy Jézust bűnbe vigye. Erről írnak az evangéliumok. Nyilván azért mert ha Jézus bűnt követ el akkor Ő is elkárhozik és a Sátán legyőzte volna Istent. Mivel akkor Jézus nem tud feltámadni se...stb.
Nos ha lett volna szexuális orientációja, akkor lett volna az a kísértés aminek nem tud ellent mondani. Illetve a férfinak is van havija, ami bűn. DE Ő 2. ÁDÁM!
71#
Szerinted a kígyó miért az asszonyhoz szólt, és miért nem Ádámhoz? Ha Ádámhoz szólt volna akkor semmit sem ért volna el.
"Nos ha lett volna szexuális orientációja, akkor lett volna az a kísértés aminek nem tud ellent mondani. Illetve a férfinak is van havija, ami bűn. DE Ő 2. ÁDÁM!"
Attól, hogy te a szexuális dolgoknak nem tudsz ellent mondani és parázna vagy, sokan vannak, akik ellent tudnak állni és nem hozzád hasonló parázna eretnekek.
"Miből gondolják a katolikusok, hogy a Szent Szellem jegyese Mária?"
Fogalmam sincs, hogy mi az a szentszellem, de Mária azért a Szentlélek jegyese, mert a Biblia ezt írja:
"A Szentlélek száll rád, és a Magasságbeli ereje megárnyékoz téged; s ezért a Szentet, aki tőled születik"
Érdekes, hogy a Szentírás úgy fogalmaz "tőled születik", egy újabb kifejezés ami cáfolja eretnekséged. Jézus Máriától született, a Szentlélek által fogant.
77# Nem vagyok parázna, se eretnek.
Nincs olyan férfi aki a szexuális kísértésnek tudna ellenállni. De ha ellenállna is, ugyanúgy "vérzik" havonta, mint a nő és az bűn a Tóra szerint. Egyébként, ha nem élt házas életet Mária Józseffel akkor folyamatosan áldoznia kellett a törvény szerint, mivel tisztátalanná vált havonta, ugyanúgy József is. Tehát bűnt követett el, igaz hogy kicsit de bűnt. 3mózes15.
A Szentlelket valaki Szent Szellemnek mondja. Én a szellem kifejezést szeretem használni, mivel szerintem nem lélek, hanem szellem. A Szentlélek sok emberre rászállt, és be is töltötte (próféták, apostolok, királyok, papok, sőt maga Jézusra is rászállt és megnyugodott rajta, miután alámerítette Keresztelő János). Akkor ők mind "jegyesek"?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!