Római katolikusok: Ha vasárnap reggel/délelőtt nem tudtok misére menni, akkor szombat este, vagy vasárnap este mentek inkább?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 23:02
A kérdező szavazást indított:
Inkább szombat este.
Inkább vasárnap este.
5 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nalunkl szilmlbat vagy lentekl este mlilndig gyász szentmise van. Reformátuskent nekem furcsa és amikor nem hallják nevetve mondom magamban hogy halálos mise
Mikor lila ruhába van a pap én egyből tudom hogy banális mise lesz. Mert máskor zöldbe van.
Amúgy nálunk vagyis a Szent József templomba mindennap van 5 órakor mise, nyáron 6 orakor. Mindennap. És péntek este is el lehet menni.
3/7 anonim válasza:
Attól függ, mikor érek rá. Ez pedig változó. Szombat este általában a plébánosunk misézik, vasárnap este viszont időnként a volt káplánunk. Mindkettejüket nagyon szeretem és remek prédikációkat mondanak, úgyhogy mindkét este szívesen megyek, ha úgy jön ki a lépés.
4/7 anonim válasza:
És mi van azzal, aki katolikus, de nem jár misére?
5/7 anonim válasza:
az eldonti, hogy szombat este nem megy, vagy vasarnap este nem megy
6/7 anonim válasza:
Általában amúgy sem vasárnap délelőtt megyek, hanem vagy szombat este vagy vasárnap este. Ez változó, de talán a vasárnap este a gyakoribb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!