Isten megbocsájt a depressziós öngyilkosoknak, vagy nem?
... a jutalom maga Isten megismerése:
"Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most töredékes az ismeretem, akkor pedig úgy fogok ismerni, ahogyan engem is megismert Isten."
A földi élet egy amolyan próbatétel.
Ezt az életet Istentől kaptad, és ha te eldobod, az a legnagyobb bűn, amit megtehetsz; a vallás szerint. Én őszintén elhiszem, hogy van, akinek tényleg sok az a teher, amit kap az élettől és ezt nem tudja hordozni, hiszen nekem is sok olyan pont volt az életemben, ahol tényleg egyszerűbbnek tűnt csak megszűnni, és hagyni mindent a fenébe. De sajnos ha öngyilkos lesz valaki, nem számít, hogy mi volt az oka: akár depressziós voltál, akár valaki az öngyilkosságba hajszolt, mindenképpen a pokolra kerülsz. Isten megbocsájtja, hogy ezt tetted, viszont ez nem fog a végkimenetelen változtatni.
Itt van ez a versrészlet, ami szerintem nagyon szép, a Koránból idézem:
"Allah nem terhel meg egyetlen lelket
sem [súlyosabb teherrel], mint aminek
elviselésére az képes. Megjutalmaztatik
azért, ami [jót] szerzett, és megbüntette-
tik azért, ami [rosszat] szerzett.(...)"
2:286
#39 Allah az a sátán neve..
Isten neve Elohim másnéven JHVH és csak a biblia igaz a korán a talmud ezek mind sátánista könyvek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!