Keresztény nők, titeket zavarna, ha a férjetek nem volna hajlandó gumit húzni?
"Jézus Bibliából tanult meg mindent tehát ő idejében iskola nem létezett sőt Jézus volt maga az élő biblia mindent tudott"
Akkor Jézus egy rendszerellenes ember volt, ugyanis az ószövetség és újszövetség között van némi különbség. A mindent tudott kicsit erös nem? Rengeteg dolog nem szerepel az ószövetségben az életröl. Az hogy sosem maszturbált attól tuti infó, mert nem szerepel a Bibliában?
Aki Bibliát olvas, és nagy hívö annak csak a biblia létezik?
Szerintem ha megnézzük a közel keleti kultúrát és társadalmi életet MA, akkor világos, hogy miért írták ezeket a szabályokat a Bibliába. Én inkább korabeli bünmegelözési módszernek tudom be. Ahol a mai napig emberek kezét vágják le egy lopásért, ott nem hiszem hogy azért tiltják a maszturbációt, mert a teremtö Isten megtiltotta volna hogy használd amid van. Inkább az emberek fejében van baj, és kérdés nélkül eröszakolnak egyesek, kiskorúakat is. Kb a különbség annyi, hogy míg pl. németországban megihatsz 2 sört mielött vezetsz addig magyarországon nem, mert egyik helyen felfogják ezt és nem is isznak többet, a másikon meg ha kettöt lehet akkor koccintanak még hármat pálinkával is.
A katolikusoknál a papi nötlenség sem szexmentes életet jelent ha jól tudom, de ezzel a szabállyal el is érték hogy a ministránsfiúknak ne legyen székletrekedése...
"Aki Bibliát olvas, és nagy hívö annak csak a biblia létezik?"
Igen mivel Jézus szava a táplálék ha egésznap hallgatod médiából moslékot eltorzul az agyad.
Enni kell Jézus testét mert abba van élet aki eszi
Nem tudom nálatok hogy megy, de nálam minden készülék kikapcsolható. Egyébként is ritkán nézem vagy hallgatom.
Félreértés ne essék, semmi bajom a hívökkel, örülök, hohgy sokan megtalálják benne a lelki békéjüket, és boldogságukat. Nekem nem ennyire elfogadható mindenre magyarázatként a Biblia, csak emiatt kötekszek néha. Életem során azt vettem észre, hogy a Bibliát sem lehet szó szerint értelmezni, sok igazság van benne, de valahogy átültethetö a hétköznapokba.
Hol ölsz óvszerrel gyereket eszetlen hatoska? 🤣 Ugye vágod, hogy csak nyomi spermiumokról van akkor még csak szó? Köze sincs még a gyerekhez. Persze, hogy utálod az iskolát, gondolom sorra kaptad a karókat.
Kérdezőnek: Igen természetesen. Akarna a franc állandóan terhes lenni és bioinkubátor üzemmódban létezni. A fogamzásgátlás fontos dolog és semmi sem tiltja a Bibliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!