Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény nők, titeket...

Keresztény nők, titeket zavarna, ha a férjetek nem volna hajlandó gumit húzni?

Figyelt kérdés
A Biblia szerint bűn az óvszer? Ha nem, akkor bűn annak beállítani?

2022. jún. 14. 23:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"Jézus Bibliából tanult meg mindent tehát ő idejében iskola nem létezett sőt Jézus volt maga az élő biblia mindent tudott"

Akkor Jézus egy rendszerellenes ember volt, ugyanis az ószövetség és újszövetség között van némi különbség. A mindent tudott kicsit erös nem? Rengeteg dolog nem szerepel az ószövetségben az életröl. Az hogy sosem maszturbált attól tuti infó, mert nem szerepel a Bibliában?

Aki Bibliát olvas, és nagy hívö annak csak a biblia létezik?

Szerintem ha megnézzük a közel keleti kultúrát és társadalmi életet MA, akkor világos, hogy miért írták ezeket a szabályokat a Bibliába. Én inkább korabeli bünmegelözési módszernek tudom be. Ahol a mai napig emberek kezét vágják le egy lopásért, ott nem hiszem hogy azért tiltják a maszturbációt, mert a teremtö Isten megtiltotta volna hogy használd amid van. Inkább az emberek fejében van baj, és kérdés nélkül eröszakolnak egyesek, kiskorúakat is. Kb a különbség annyi, hogy míg pl. németországban megihatsz 2 sört mielött vezetsz addig magyarországon nem, mert egyik helyen felfogják ezt és nem is isznak többet, a másikon meg ha kettöt lehet akkor koccintanak még hármat pálinkával is.

A katolikusoknál a papi nötlenség sem szexmentes életet jelent ha jól tudom, de ezzel a szabállyal el is érték hogy a ministránsfiúknak ne legyen székletrekedése...

2022. jún. 17. 08:11
 22/24 anonim ***** válasza:
44%

"Aki Bibliát olvas, és nagy hívö annak csak a biblia létezik?"

Igen mivel Jézus szava a táplálék ha egésznap hallgatod médiából moslékot eltorzul az agyad.

Enni kell Jézus testét mert abba van élet aki eszi

2022. jún. 17. 08:52
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom nálatok hogy megy, de nálam minden készülék kikapcsolható. Egyébként is ritkán nézem vagy hallgatom.

Félreértés ne essék, semmi bajom a hívökkel, örülök, hohgy sokan megtalálják benne a lelki békéjüket, és boldogságukat. Nekem nem ennyire elfogadható mindenre magyarázatként a Biblia, csak emiatt kötekszek néha. Életem során azt vettem észre, hogy a Bibliát sem lehet szó szerint értelmezni, sok igazság van benne, de valahogy átültethetö a hétköznapokba.

2022. jún. 17. 09:57
 24/24 anonim ***** válasza:

Hol ölsz óvszerrel gyereket eszetlen hatoska? 🤣 Ugye vágod, hogy csak nyomi spermiumokról van akkor még csak szó? Köze sincs még a gyerekhez. Persze, hogy utálod az iskolát, gondolom sorra kaptad a karókat.

Kérdezőnek: Igen természetesen. Akarna a franc állandóan terhes lenni és bioinkubátor üzemmódban létezni. A fogamzásgátlás fontos dolog és semmi sem tiltja a Bibliában.

2022. jún. 21. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!